Как се Прави Мусака

Разгледай всички 56 кулинарни идеи за как се прави мусака в Готвач.бг.
Мусака
Мусака
15
тавичката да се пече на 180-200 C. Когато придобие запечен вид се поставя заливката. Заливката се прави от сос, приготвен от прясното масло...
Тракийска Мусака
Тракийска Мусака
хомогенна смес. Заливката се разпределя равномерно върху мусаката. Отгоре се поръсва с нарязания на ситно магданоз и с настъргания кашкавал и...
Родопска Мусака
Родопска Мусака
мусака със сместа и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 30 минути....
Варена мусака
Варена мусака
5
време се прави заливката. В купа се чукват яйцата и се разбиват с щипка сол. След това се добавя млякото, разбърква се и накрая се добавя брашното...
Спаначена мусака
Спаначена мусака
В тавичка наливаме олиото. Прибавяме нарязания лук. Може да се използва пресен или замразен спанак. Пресният се измива хубаво, след което се...
Подобрена мусака
Подобрена мусака
настъргва и с него се поръсва мусаката. След това престоява отново във фурната, докато е още гореща, да се разтопи и леко зачерви кашкавалът....
Класическа мусака
Класическа мусака
7
тава заедно с доматите и запичате за 40 минути на 240 градуса. Добавяте отгоре заливка от млякото, жълтъците и малко брашно за гъстота. ...
Традиционна мусака
Традиционна мусака
това добавяме двете кайми и ги правим на малки късчета. Добавяме червения пипер, чубрицата, черния пипер и разбъркваме. Като сме с готови със...
Персийска мусака
Персийска мусака
, извадете мусаката от фурната, разпределете белтъците върху мусаката, настържете кашкавала и обилно поръсете отгоре. Върнете във фурната на ...
Лесна мусака
Лесна мусака
Зеленчуците се нарязват на ситно, картофите - на кубченца, доматите се настъргват. Всичко се слага в тава и се обърква добре заедно с каймата...
Редена мусака
Редена мусака
Запържих си: каймата и зеленчуците до златисто, добавих сол, чубрица, червен пипер. Настъргах 1 домат и налях 100-200 мл вода. Нарязах...
Мусака Ники
Мусака Ники
продуктите. Поръсваме леко с черен пипер, а червеният е в каймата с останалите подправки и зърната черен пипер. Печем мусаката, като я задушаваме в...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: