Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с гъбиГъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки....
Мусака с език
След около 30 минути се прави заливка с яйцата, разбити с прясно мляко.
Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...
Мусака с чушкиСложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
3
Мусака с патладжаниВеднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
13
Мусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с фусили
След като се сгъсти сместа, се сваля от огъня. Междувременно се варят фусилите. Сосът се смесва с фисулите и се разбърква внимателно....
Мусака с месоПече се в загрята фурна на 180 градуса.
Като е готово се прави заливка от разбитите яйца и млякото и се пече докато се запече коричката....
3
Мусака с риба
Завършва се с картофи.
Залива се със сместа от яйцата и млякото. Добавя се олиото и се запича....
Мусака с лещаСлед това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
4
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: