Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Мусака

Как се Прави Мусака

Разгледай всички 70 кулинарни идеи за как се прави мусака в Gotvach.bg.
Мусака с гъбиМусака с гъбиГъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки....
Мусака с езикМусака с език
След около 30 минути се прави заливка с яйцата, разбити с прясно мляко. Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с пилеМусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Извадете, оставете го да се отцеди, разкъсайте го на розички....
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с фусилиМусака с фусили
След като се сгъсти сместа, се сваля от огъня. Междувременно се варят фусилите. Сосът се смесва с фисулите и се разбърква внимателно....
Мусака с месоМусака с месо
3
Пече се в загрята фурна на 180 градуса. Като е готово се прави заливка от разбитите яйца и млякото и се пече докато се запече коричката....
Мусака с рибаМусака с риба
Завършва се с картофи. Залива се със сместа от яйцата и млякото. Добавя се олиото и се запича....
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: