Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с езикСлед около 30 минути се прави заливка с яйцата, разбити с прясно мляко.
Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с патладжаниВеднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
13
Тайната на вкусната мусакаЗащото, казват, че ако една жена не може да прави поне мусака, няма да се ожени....
2
Какви подправки се слагат на мусака?
Вижте още:
- Тайната на вкусната мусака;
- Кратка история на Мусаката;
- Как се готви постна мусака....
Мусака от моркови
Допичаме 7 минути и преди да извадим мусаката я поливаме с 2-3 с.л. препържено масло. Печем още 5 минути и поднасяме....
Мусака по скандинавски
Малко преди да извадите от фурната, отстранете и фолиото и оставете мусаката да се зачерви....
Мусака от пиперки
Накрая се слага доматеното пюре и всичко се разбърква.
Половината чушки се разстилат в предварително намазнена тава....
Мусака от грахПочти готовата мусака се залива с останалата част от бешамеловия сос. Поръсва се с настъргания кашкавал и се запича още 5-10 минути....
1
Мусака по Костенчански
След като се зачерви заливката на мусаката, тя е готова. Нарязва се на парчета и се поднася....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: