Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Мусака с алабаш
За тази мусака първо се почистват и белят главите алабаш.
След това се измиват и нарязват на кубчета, като картофите за мусака....
Мусака в гювечетаВърнете във фурната да се запече и заливката.
Мусаката в гювечета е много вкусна....
1
Мусака в Зоната
Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване.
Сервирайте с любима салата.
Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....
Мусака с тиквичкиПъхнете мусаката да се пече в загрята на 180 градуса фурна до изпаряване на течността....
6
Мусака с патладжан
След това се прави заливка от 4 яйца, 1 чаша прясно мляко и 1 с.л.брашно и се допича за още 10 мин.
Мусаката с патладжан е готова....
Мусака с картофи
Залива се с водата и се покрива с алуминиево фолио. Пече се вегетарианската мусака около 45 мин....
Мусака с Юфка
Сложете и доматите с още малко сол и когато водичката от тях се изпари, но не напълно, сложете каймата и черния пипер и бъркайте, докато стане на...
Мусака с макарониСлед като се изпече мусаката, изчакваме около 10 мин., режем и поднасяме. Да ви е сладко!...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: