Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака от патладжаниСмесваме продуктите за заливката, разбиваме ги добре и изсипваме върху мусаката.
Започваме само на горен реотан до зачервяване....
Мусака от моркови
Допичаме 7 минути и преди да извадим мусаката я поливаме с 2-3 с.л. препържено масло. Печем още 5 минути и поднасяме....
Мусака от макарониЗалейте мусаката с приготвения сос, наръсете обилно със зехтин и кашкавал и запечете за 30 минути в загрята на 180 градуса фурна....
2
Мусака по Костенчански
След като се зачерви заливката на мусаката, тя е готова. Нарязва се на парчета и се поднася....
Мусака по скандинавски
Малко преди да извадите от фурната, отстранете и фолиото и оставете мусаката да се зачерви....
Мусака от зеле
Полейте с малко мазнина и 1 к.ч. гореща вода, поръсете с подправки и сложете да се запече, докато течността се изпари....
Мусака от пиперки
Накрая се слага доматеното пюре и всичко се разбърква.
Половината чушки се разстилат в предварително намазнена тава....
Мусака от лимец
Залейте върху мусаката с лимец и доизпечете за около 10 минути. Поднесете парче мусака от лимец, гарнирана с кисело мляко....
Мусака от грахПочти готовата мусака се залива с останалата част от бешамеловия сос. Поръсва се с настъргания кашкавал и се запича още 5-10 минути....
1
Мусака от спанак
Запържете нарязания на ситно лук в олиото. Прибавете предварително попарения с гореща вода, отцеден и нарязан на тесни ивички спанак.
Запържете...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: