Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Мусака

Как се Прави Мусака

Разгледай всички 70 кулинарни идеи за как се прави мусака в Gotvach.bg.
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливкаВърху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече. Мусаката с кашкавалена заливка е готова....
Ретро мусака в тикваРетро мусака в тиква
Така приготвената смес за мусака се пълни внимателно в тиквата. Когато се напълни, се покрива с предварително оформеното капаче....
Мусака с кисело млякоМусака с кисело мляко
3
Мусаката с кисело мляко е много вкусна. Виж също как се прави пухкава заливка за мусака....
Вкусна мусака с макарониВкусна мусака с макарони
Печем до готовност вкусната мусака с макарони....
Нисковъглехидратна мусака с тиквичкиНисковъглехидратна мусака с тиквички
Мусаката се сервира поръсена с нарязан магданоз. Нисковъглехидратната мусака с тиквички е готова....
Мераклийска мусака с тиквичкиМераклийска мусака с тиквички
1
Накрая се прави заливката за уникалната мусака с тиквички. Яйцата и сметаната се разбиват на ръка....
Вкусна мусака с патладжаниВкусна мусака с патладжани
Допечете мусаката до кафеникав загар. Вкусната мусака с патладжани е готова....
Мързелива Мусака в МултикукърМързелива Мусака в Мултикукър
Мързеливата Мусака в Мултикукър е готова....
Веганска мусака с патладжанВеганска мусака с патладжан
си нареждаме заделените парчета патладжан и печем в предварително загрята фурна в режим вентилатор на 170 градуса за 30-40 мин, аз пекох веганска мусака...
Постна Мусака с ГъбиПостна Мусака с Гъби
Най-отгоре обилно поръсваме мусаката с червения пипер и запичаме още около 15 минути. Постната Мусака с Гъби е готова....
Гръцка мусака в тенджераГръцка мусака в тенджера
Сервирайте гръцката мусака в тенджера с таратор или поръсена с кисело мляко с чесън....
Мусака с прясно зелеМусака с прясно зеле
7
От киселото мляко и яйцата се прави заливка за мусака, която се изсипва върху вече опечените продукти, след което отново се слага във фурната да се...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: