Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Не на последно място е важно да се отбележи, че консервираните маслини съдържат големи количества сол и вредни киселини....

Щом като маслините му се оберат, трябва да се сложат във вода или лека саламура за около седмица....

Освен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....

Маслините изискват торене. В началото на есента се подхранват с по 200-300 г суперфосфат и 50-100 г калии на 1 дърво....

Оказва се, че добавянето на зехтин към диетата си, както и всякакъв асортимент от продукти от маслини, води до премахването на някои от преработените...

Вижте също как се консервират маслини, как се панират маслини и как можете да си направите маслини в саламура....

Преди да се прибавят маслините към марината, трябва да се оставят добре да се изсушат на въздух, така че в последствие водата им да не се отдели от...

Бързо осоляване
Този метод се използва от предприятията за преработка на меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането....

Вижте също как се панират маслини, как да изсушите маслини в домашни условия и научете как да си направите маслини в саламура....

За приготвянето на 500 грама маслини са ви необходими голям стъклен буркан и дълбока купа. Правят се два вида саламура....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: