Как се Приготвя Задушен Заек в Гювече

Разгледай всички 30 авторски предложения относно как се приготвя задушен заек в гювече в Готвач.бг.
Заек, задушен в пръстен гювеч
Заек, задушен в пръстен гювеч
1
парчетата с мазнина. Нареждате месото в глинен гювеч и го покривате с един ред цели обелени лукчета, парчета целина и кръгчета моркови. Върху...
Задушен заек
Задушен заек
горещо масло заедно с бутчетата. Долива се с бульон, приготвен от главата и костите. След 1 до 2 часа (в зависимост от количеството) месото се...
Задушен Заек с Бира
Задушен Заек с Бира
черния пипер. Нарежете праза на ивици и добавете при месото, той придава много приятен аромат и добре ще овкуси заешкото освен бирата, която ще го ...
Задушен Заек с картофи
Задушен Заек с картофи
Измийте и нарежете заешкото месо на големи порции. Лука и моркова нарежете на средно големи парчета. Сипете олио в тенджера и задушете месото...
Маринован и задушен заек
Маринован и задушен заек
В тенджера слагаме всички продукти за маринатата и ги кипваме. Оставяме я да изстине и с нея заливаме месото, което предварително сме нарязали на...
Задушен заек с маслини
Задушен заек с маслини
След като заекът е престоял определеното време в оцетена вода го изваждаме и измиваме. Заекът се нарязва на парчета, подсушава ...
Задушен заек в тиква
Задушен заек в тиква
Накисваме заека в студена вода с оцет и го оставяме да престои така 24 часа. След това го нарязваме на порции и го обезкостяваме...
Задушен заек с боровинки
Задушен заек с боровинки
до готовност. Готовото месо гарнираме със сос от боровинки и гарнитура от ориз. Сосът от боровинки се приготвя така: Всички продукти, без...
Задушен заек на фурна
Задушен заек на фурна
6
част от дробинето /да послужи като канапе на зайчето/. Заекът се пълни, зашива се. Правят се прорези на самия заек - обикновено на бутчетата, в...
Задушен заек със зеленчуци
Задушен заек със зеленчуци
1
глави лук и ги изсипете при заека заедно с останалите главички лук. Долейте 1 ч.ч. гореща вода, както и виното, подправете със сол, черен пипер...
Задушен заек с бяло вино
Задушен заек с бяло вино
затворим с капака. Изкисваме заека, след като е минало достатъчното време. Изкиснатият заек нарязваме на порции. Наръсват се със сол на ...
Задушен заек с дребен лук
Задушен заек с дребен лук
Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции. В тенджера...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: