Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Наденички в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На дъното на гювечето се слага масло, редят се кръгчета наденица, домат, натрошено сирене, подправки, чукват се яйца, но може и да се разбият и залее...

Във всяко гювече нарежете по една главичка лук, по една нарязана на кубчета наденица, по един домат, нарязан на колелца, или по 2 лъжици доматено...

1

Намазваме гювечетата с олио, нареждаме на дъното наденица, отгоре слагаме киселите краставички, после чушка, слагаме по 3 с.л. домати на всяко гювече...

Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....

Зашийте го и го сложете да се вари за около 1 час във вода. След като извадите наденицата, я пресовайте между 2 дъски с тежест....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: