Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Ярешко Задушено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се измива и се нарязва на порции. Посолява се и се натрива с червен пипер, черен, джоджен....

Затворете клапана, включете на програма "stew" /задушено/ и гответе 15 минути....

1

Печете свинското задушено на 180 градуса около 1 час и 30 минути.
Свинското задушено в гювеч е много вкусно....

Преди сервиране поръсете задушеното свинско с магданоз.
Свинското задушено с дюли е уникална вкусотия....

Ястието се пече захлупено 5-8 минути при 100%, обръща се и се пече още 10 минути.
Оставя се да престои покрито 5 минути и се сервира....

1

1

4

Може да поднесете агнешкото задушено с домати в гарнитура от сварен и овкусен ориз или картофено пюре....

Месото се реже на едри парчета и се залива с 2 чаши вряла вода.
Соли се и се вари на бавен огън....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: