Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Ярешко Задушено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушено в мултикукърМесото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра.
Добавят се подправките, олиото и водата....
Задушено ярешко с пресен лук и ориз
Месото се измива и се нарязва на порции. Посолява се и се натрива с червен пипер, черен, джоджен....
Свинско задушено с лукПоднесете задушеното свинско с лют пипер по желание и студено вино.
Свинското задушено с лук е готово....
1
Свинско задушено в гювеч
Печете свинското задушено на 180 градуса около 1 час и 30 минути.
Свинското задушено в гювеч е много вкусно....
Телешко задушено в мултикукър
Затворете клапана, включете на програма "stew" /задушено/ и гответе 15 минути....
Пиле, задушено с вино
Ястието се пече захлупено 5-8 минути при 100%, обръща се и се пече още 10 минути.
Оставя се да престои покрито 5 минути и се сервира....
Телешко задушено с кашкавал
Нарежете месото на по тънки парчета, начуквайте между фолио, колкото да ги изтъните. Поръсете със сол и черен пипер всяко парче.
Сложете в тава...
Свинско задушено в зеленчуци
Така оставяме ястието на слаб огън да се задушава около 60 минути, като от време на време го разбъркваме, за да не загори.
Сервираме топло....
Свинско задушено в пликПоднесете задушеното свинско в голяма чиния на масата с прибори за сервиране....
4
Свинско задушено с дюли
Преди сервиране поръсете задушеното свинско с магданоз.
Свинското задушено с дюли е уникална вкусотия....
Агнешко задушено с коприва
Месото се реже на едри парчета и се залива с 2 чаши вряла вода.
Соли се и се вари на бавен огън....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: