Как се Приготвя Телешки Черен Дроб

Разгледай всички 31 избрани предложения относно как се приготвя телешки черен дроб в Готвач.бг.
Как се приготвя черен дроб
1
това, че има гладки, влажни места там, където е разрязан. Цветът му е червено-кафеникав. Телешкият черен дроб е най-нежният. ...
Телешки черен дроб на фурна
Нарязва се дробът, поръсва се с универсална подправка и се слага в намазнена тавичка да се пече. Когато е почти готов, се изсипва и лукът. ...
Кюфтета от телешки черен дроб
От почистеният черен дроб се прави кайма. Към нея добавяме яйцето, накиснатия хляб и подправки на вкус. Получената смес е рядка, затова се...
Телешки черен дроб по лионски
Нарежете дроба на тънки парчета. Изпържете ги и от двете страни в масло. Изпърженият дроб се поръсва с брашното и се залива с виното, ...
Телешки черен дроб с гъби и кашкавал
. Задушете гъбите и настъргания лук в маслото. Нарежете кашкавала на много тънки филии, които поставете върху изпържения дроб. Поднесете ...
Телешки черен дроб в плик на фурна
Измиваме и махаме ципата от черния дроб. Нарязваме го на кубчета и го слагаме в плика за печене. Нарязваме лука и чушките и ги слагаме при...
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дроб
6
, които все още не са разбрали как да си го приготвят така, че той да е крехък и сочен. Ето защо тук ще Ви разкрием тайната на крехкия черен ...
Пикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета. Разбърква се, за...
Паниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и ...
Супа от Черен Дроб
Дробът се почиства и изисква в подкислена в оцет вода 2 часа. След това се вари 30 минути във вода заедно с няколко зърна черен пипер и дафинов...
Черен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни. След като се изпържи, го посоляваме и подправяме...
Черен дроб в панировка
черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка: