Калмари в Соев Сос на Тиган

Прегледай всички 9 избрани предложения за калмари в соев сос на тиган в Готвач.бг.
Калмари с джинджифил, бира и соев сосКалмари с джинджифил, бира и соев сос
2
последователно първо соевия сос и после бирата. Оставете да се редуцира течността наполовина и отстранете от огъня. 4. В отделен тиган напръскайте малко...
Пържена сьомга на тиган със соев сосПържена сьомга на тиган със соев сос
Измийте и изчистете рибата. Поставете я в купа и сложете соевия сос. Оставете я така за няколко часа в хладилника, за да поеме ароматите...
Печена скумрия на тиган със соев сосПечена скумрия на тиган със соев сос
Изчистете скумрията и я осолете. Оставете я за около 15 мин., за да си поеме от солта. Измийте рибата и поръсете я със соев сос и я оставете да...
Пиле на тиган с лук, соев сос и горчицаПиле на тиган с лук, соев сос и горчица
2
поръсваме с магданоз. В тази рецепта пилето на тиган с лук, соев сос и горчица получава страхотен вкус....
Пилешки гърди със зеленчуци и соев сос на тиганПилешки гърди със зеленчуци и соев сос на тиган
гърди поставяме в съд и поръсваме с пикантината за пиле и соевия сос. Разбъркваме добре и оставяме така да престоят около 15-20 минути...
Скариди на тиган с бяло вино и соев сосСкариди на тиган с бяло вино и соев сос
2
Загрейте маслото в подходящ тиган. Добавете скаридите /предварително сварени/. Налейте соевия сос, сока от лимон и бялото вино. Разбъркайте и гответе до златист загар. Поднесете с охладена бира или бяло вино....
Свински уши с масло и соев сос на тиганСвински уши с масло и соев сос на тиган
1
добавете ушите. Пържете при непрекъснато бъркане. По средата на готвенето добавете 3-4 с.л. светъл соев сос. Овкусете с млян черен пипер...
Калмари на грил тиганКалмари на грил тиган
отстранили хрущяла напълно. В дълбок съд се поставят шайбите и се овкусяват със зехтин и сол. Разбърква се много добре. Поставяме грил тигана да...
Пържени калмари на тиганПържени калмари на тиган
смес от солта и брашното. Пържат се в загрят тиган със зехтин по една минута от всяка страна. Изпържените калмари се вадят върху хартия, за да се отцедят от мазнината, и се сервират....

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: