Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическа Агнешка Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....

След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....

Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....

1

1

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета.
Нарязваме на дребно лука и джоджена.
Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер...

Поднасяме дроб-сармата топла, гарнирана с млечна салата и люта чушка....

Добър апетит с тази чудна агнешка дроб сарма по селски!
Вижте също как да си направите празнична дроб сарма или фалшива дроб сарма с пилешко....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: