Празнична агнешка дроб сарма

Празнична агнешка дроб сарма

3

. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....

1

Класическа Агнешка Дроб Сарма

Разгледай всички 60 авторски предложения относно класическа агнешка дроб сарма в Готвач.бг.
Вкусна агнешка дроб сарма

Вкусна агнешка дроб сарма

в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши дроб сармата....

Агнешка дроб сарма

Агнешка дроб сарма

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...

Агнешка дроб сарма със зелении

Агнешка дроб сарма със зелении

1

. Разбиват се яйцата с киселото мляко, с щипка сода и брашното. Когато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме да се запече във фурната. Добър апетит!...

Агнешка дроб сарма със заливка

Агнешка дроб сарма със заливка

В тенджера сваряваме белия дроб и сърцето. Черния дроб го накисваме за около 5 минути в гореща вода, след което го вадим и режем на малки...

Агнешка дроб сарма без заливка

Агнешка дроб сарма без заливка

2

Агнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът...

Агнешка дроб-сарма със спанак

Агнешка дроб-сарма със спанак

. Разбиваме в купа яйцата и киселото мляко. Заливаме дроб-сармата и допичаме до зачервяване на заливката....

Бабината селска агнешка дроб сарма

Бабината селска агнешка дроб сарма

11

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...

Агнешка дроб-сарма на скара

Агнешка дроб-сарма на скара

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен...

Агнешко печено с дроб сарма

Агнешко печено с дроб сарма

печем до полуготовност. Дреболиите за дроб сармата измиваме добре и заливаме с топла вода. Слагаме на котлона и когато кипне водата, дръпваме...

Сарми от агнешки дроб

Сарми от агнешки дроб

1

, нарязаният магданоз, черен пипер, сол и малко вода. Вари се до полуготовност на ориза. Булата се пълнят с тази смес и се завиват като сарми...

Агнешка дроб сарма с лапад

Агнешка дроб сарма с лапад

Агнешките дреболии се сваряват за 2-3 минути, след което се измиват и нарязват на средни парченца. Сваряват се за 40-50 мин., отцеждат се и се...

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: