Класическа Агнешка Дроб Сарма

Разгледай всички 60 авторски предложения относно класическа агнешка дроб сарма в Готвач.бг.
Агнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...
Вкусна агнешка дроб сарма
в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши ...
Празнична агнешка дроб сарма
3
. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко ...
Агнешки дроб сарми
завийте сарми в парчета агнешко було, като слагате по 1-2 маслинки във всяка сарма. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е ...
Сарми от агнешки дроб
1
, нарязаният магданоз, черен пипер, сол и малко вода. Вари се до полуготовност на ориза. Булата се пълнят с тази смес и се завиват като сарми...
Агнешка дроб сарма с лапад
Агнешките дреболии се сваряват за 2-3 минути, след което се измиват и нарязват на средни парченца. Сваряват се за 40-50 мин., отцеждат се и се...
Агнешка дроб сарма за Гергьовден
Агнешкият комплект, който съдържа агнешки бял и черен дроб и сърце, се сварява до готовност. Този процес трае около 1 час, след което...
Агнешка дроб сарма с гъби
Агнешкият комплект (агнешки бял и черен дроб, сърце, чревца, момици, бъбрек) сварявам до готовност (около 1 час), като бульонът от варенето се...
Агнешка дроб-сарма с лешници
В тенджера се слага вода и сол да кипнат. След това се добавя дробът и се оставят да врат около 20-30 мин. След това двата дроба се измиват...
Агнешка дроб сарма с билки
2
същият без тях/. Доливаме с 3-4 чаши вода, прехвърляме сместа в тавичка и печем около час. Поднасяме дроб сармата с кисело мляко и ...
Агнешка дроб сарма на фурна
Залейте агнешкия комплект със студена вода, кипнете и варете до готовност. Извадете сварените бял, черен дроб и сърце, като запазите бульона от...
Бабината селска агнешка дроб сарма
12
Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: