Класически Козунак

Разгледай всички 74 избрани предложения относно класически козунак в Готвач.бг.
Козунак
10
3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...
Козунаци
4
. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. ...
Велинградски Козунак
ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...
Портокалов козунак
3
1. Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; 2. През това...
Чуден козунак
2
козунак на конци, без да си правя труда да го меся 100 пъти. Тайната е в затоплените предварително продукти и във втасването. Да, ще изпечете...
Ирански козунак
слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....
Веган козунак
1
за намазване на козунака преди печене) и олиото, без да се спира месенето. Меси се, докато тестото стане гладко, отделя се от стените на съда и...
Украински козунак
разтопеното масло. Тестото се покрива и се оставя за 1 час на топло. Замесва се отново и се оформя козунак. Слага се в тава, намазана с...
Постен козунак
тавичката. Разделете тестото на две парчета с различна големина. Сплетете плитка, поръсете го със суров сусам и оставете да втаса още малко. Постният ...
Меден козунак
козунаци. Оставя се да втаса и се пече в предварително загрята умерена фурна....
Ванилов козунак
поръсена с брашно тава. Намазва се с разбитото яйце и се поръсва със захар. Козунакът се пече се в предварително загрята умерена фурна до ...
Полски козунак
Млякото се кипва, сметаната се загрява, без да кипне. Половината от млякото и цялата сметана се смесват, добавя се брашното, разбърква се и се...

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: