Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Потопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос.
Парфето с мюсли е готово....

1

За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...

4

Украсяваме готовите парфета с по един шоколадов бонбон и сервираме.
Шоколадовото парфе в чаша е готово....

Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа.
С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....

Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: