Лесно реване

Лесно реване

0

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

1

Лесно Реване

Разгледай всички 27 авторски предложения за лесно реване в Готвач.бг.
Лесно лимоново реване за 40 минути

Лесно лимоново реване за 40 минути

2

. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително. Изпечете реването на 175...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Ненаситното реване

Ненаситното реване

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Спаначено реване

Спаначено реване

1

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Богато реване

Богато реване

1

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Икономично реване

Икономично реване

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Шоколадово реване

Шоколадово реване

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Сочно реване

Сочно реване

и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...

Лимоново реване

Лимоново реване

3

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Сиропирано реване

Сиропирано реване

тавичката. Пече се в умерена фурна около 15 минути. Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, се...

4.6
Общо 11 гласували
5 7
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: