Лесно Реване

Разгледай всички 26 авторски предложения за лесно реване в Готвач.бг.
Лесно реване
Лесно реване
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на ...
Лесно лимоново реване за 40 минути
Лесно лимоново реване за 40 минути
2
. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително. Изпечете реването на 175...
Лесна рецепта за реване с кисело мляко
Лесна рецепта за реване с кисело мляко
добавили ванилия и няколко капки лимонов сок. Отгоре посипваме реването с кокос по диагонал....
Веган реване
Веган реване
За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда ...
Спаначено реване
Спаначено реване
1
оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...
Икономично реване
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. ...
Богато реване
Богато реване
1
минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....
Портокалово реване
Портокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...
Шоколадово реване
Шоколадово реване
парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте ...
Орехово реване
Орехово реване
1
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Сочно реване
Сочно реване
и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...
Ненаситното реване
Ненаситното реване
Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: