Лесно Реване

Разгледай всички 28 авторски предложения за лесно реване в Готвач.бг.
Лесно реване
Лесно реване
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на ...
Лесно лимоново реване за 40 минути
Лесно лимоново реване за 40 минути
2
. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително. Изпечете реването на 175...
Лесна рецепта за реване с кисело мляко
Лесна рецепта за реване с кисело мляко
добавили ванилия и няколко капки лимонов сок. Отгоре посипваме реването с кокос по диагонал....
Супер реване
Супер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...
Класическо реване
Класическо реване
3
незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...
Северозападно реване
Северозападно реване
охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....
Шарено реване
Шарено реване
1
. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....
Бадемово реване
Бадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...
Арменско реване
Арменско реване
позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине ...
Гръцко реване
Гръцко реване
9
по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...
Лимонено реване
Лимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...
Арабско реване
Арабско реване
5
мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: