Манастирски Гозби

Разгледай всички 42 кулинарни идеи за манастирски гозби в Готвач.бг.
Манастирски Борш
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Манастирски гювеч със свинско
Манастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...
Варено петле по манастирски
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Кюфтенца по манастирски
Кюфтенца по манастирски
около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Пилешки дробчета по манастирски
Пилешки дробчета по манастирски
Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...
Боб чорба по манастирски
Боб чорба по манастирски
манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан ...
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Манастирска яхния
Манастирска яхния
Нарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...
Торта Манастирска изба
Торта Манастирска изба
Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...
Манастирска гъбена чорба
Манастирска гъбена чорба
Гъбите, картофите и морковът се измиват и нарязват на едро. Сипва се два литра вода в тенджера, добавят се подправките и се варят. Когато...
Руска манастирска медовина
Руска манастирска медовина
Медът се залива с 2 литра топла вода и се загрява на котлона. Щом кипне, котлонът се намалява и сместа се вари на минимален огън 3 часа. Добавя...
Манастирска чорба от леща
Манастирска чорба от леща
Измийте и почистете зеленчуците. Измийте лещата и я сложете в подходящ съд за варене. Налейте вода около 1.5 л, сложете олиото. Добавете...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 1
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: