Манастирски Борш

Манастирски Борш

0

Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...

1

Манастирски Гозби

Разгледай всички 42 кулинарни идеи за манастирски гозби в Готвач.бг.
Манастирски гювеч с месо

Манастирски гювеч с месо

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Боб чорба по манастирски

Боб чорба по манастирски

манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....

Пилешки дробчета по манастирски

Пилешки дробчета по манастирски

Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...

Варено петле по манастирски

Варено петле по манастирски

Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...

Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

Кюфтенца по манастирски

Кюфтенца по манастирски

около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....

Манастирска яхния

Манастирска яхния

Нарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...

Торта Манастирска изба

Торта Манастирска изба

Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...

Манастирска гъбена чорба

Манастирска гъбена чорба

Гъбите, картофите и морковът се измиват и нарязват на едро. Сипва се два литра вода в тенджера, добавят се подправките и се варят. Когато...

Манастирска чорба от леща

Манастирска чорба от леща

Почистваме и измиваме лещата. Заливаме я със студена вода за 5-6 часа. Поставяме съда на котлона да ври на умерен огън. Праза и чесъна...

Руска манастирска медовина

Руска манастирска медовина

Медът се залива с 2 литра топла вода и се загрява на котлона. Щом кипне, котлонът се намалява и сместа се вари на минимален огън 3 часа. Добавя...

3.2
Общо 9 гласували
5 1
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: