Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио.
Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Манастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки.
След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза и...
Задушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус. Всяко парче овалвате в брашното и леко запържвате в загрятото...
Рибена чорба по манастирскиНарязвате по-едрата риба, посолявате и я напръсквате с оцет. Заливате по-дребната риба с подсолена вода и я варите, докато омекне. После я отцеждате...
1
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Боб чорба по манастирскиОколо 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
1
Рибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: