Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирски Гозби

Манастирски Гозби

Разгледай всички 44 кулинарни идеи за манастирски гозби в Gotvach.bg.
Пилешки дробчета по манастирскиПилешки дробчета по манастирскиПилешките дробчета по манастирски са готови....
Варено петле по манастирскиВарено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза и...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Боб чорбата по манастирски е готова....
Постна леща по манастирскиПостна леща по манастирски
Поднесете постната леща по манастирски, поръсена с магданоз и оцет....
Вкусно Пиле по МанастирскиВкусно Пиле по Манастирски
Вкусното Пиле по Манастирски е готово. Добър апетит!...
Манастирски гювечета с яйцеМанастирски гювечета с яйце
Манастирските гювечета с яйце поднесете с люта чушка и магданоз....
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус. Всяко парче овалвате в брашното и леко запържвате в загрятото...
Рибена чорба по манастирскиРибена чорба по манастирски
1
Нарязвате по-едрата риба, посолявате и я напръсквате с оцет. Заливате по-дребната риба с подсолена вода и я варите, докато омекне. После я отцеждате...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Около 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Рибен гювеч по манастирскиРибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: