Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...

Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио.
Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки.
След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза и...

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

1
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: