Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирски Гозби

Манастирски Гозби

Разгледай всички 44 кулинарни идеи за манастирски гозби в Gotvach.bg.
Телешки гювеч по манастирскиТелешки гювеч по манастирскиОбезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно нарязаният...
Традиционна боб чорба по манастирскиТрадиционна боб чорба по манастирски
Боб чорбата къкри още 2-3 минути, след което се сервира боб чорба по манастирски с усмивка....
Ориз със свинско по манастирскиОриз със свинско по манастирски
Ако рецептата ти харесва, опитай и нашите предложения за боб по манастирски и леща по манастирски....
Картофи с Ориз по МанастирскиКартофи с Ориз по Манастирски
4
Обелваме и нарязваме картофите на филийки. В тавичка ги нареждаме, добавяме ориза и поливаме отгоре с олиото. Към тях добавяме и доматите, като...
Леща по манастирски с гъбиЛеща по манастирски с гъби
Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро. В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата....
Боб в гърне по манастирскиБоб в гърне по манастирски
1
Сервирайте готовият боб по манастирски в гърне поръсен с червен лют пипер (по желание) ....
Манастирски гювеч от старите книгиМанастирски гювеч от старите книги
При сервиране манастирският гювеч от старите книги се поръсва с магданоз....
Гювеч с ориз по манастирскиГювеч с ориз по манастирски
2
Гювечът с ориз по манастирски е много вкусен....
Салата от леща по манастирскиСалата от леща по манастирски
Измийте лещата и я оставете в съд със студена вода да престои 10 часа. След това я прецедете, прехвърлете в тенджера и варете на слаб огън до омекване...
Супа от леща по манастирскиСупа от леща по манастирски
В тенджерка сипваме измитата леща. Добавя се ситно нарязан лук, морков на кубчета, олио и се залива с гореща вода. Прибавят се и настърганите...
Бистра боб чорба по манастирскиБистра боб чорба по манастирски
1
Измитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се една...
Манастирски гювеч с агнешко месоМанастирски гювеч с агнешко месо
Загрейте половината мазнина и запържете от всички страни месото, нарязано на кубчета със страна 2-3 см. Извадете го, приберете го на топло, а в мазнината...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: