Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирски Гозби

Манастирски Гозби

Разгледай всички 44 кулинарни идеи за манастирски гозби в Gotvach.bg.
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирскиНарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус. Всяко парче овалвате в брашното и леко запържвате в загрятото...
Картофи с Ориз по МанастирскиКартофи с Ориз по Манастирски
4
Обелваме и нарязваме картофите на филийки. В тавичка ги нареждаме, добавяме ориза и поливаме отгоре с олиото. Към тях добавяме и доматите, като...
Боб в гърне по манастирскиБоб в гърне по манастирски
1
Сервирайте готовият боб по манастирски в гърне поръсен с червен лют пипер (по желание) ....
Леща по манастирски с гъбиЛеща по манастирски с гъби
Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро. В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата....
Манастирски гювеч от старите книгиМанастирски гювеч от старите книги
При сервиране манастирският гювеч от старите книги се поръсва с магданоз....
Супа от леща по манастирскиСупа от леща по манастирски
В тенджерка сипваме измитата леща. Добавя се ситно нарязан лук, морков на кубчета, олио и се залива с гореща вода. Прибавят се и настърганите...
Гювеч с ориз по манастирскиГювеч с ориз по манастирски
2
Гювечът с ориз по манастирски е много вкусен....
Салата от боб по манастирскиСалата от боб по манастирски
Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Салата от леща по манастирскиСалата от леща по манастирски
Измийте лещата и я оставете в съд със студена вода да престои 10 часа. След това я прецедете, прехвърлете в тенджера и варете на слаб огън до омекване...
Нахут с ориз по манастирскиНахут с ориз по манастирски
1
Почистете и измийте нахута в студена течаща вода. Изсипете го в емайлирана тенджера и го залейте със студена вода. След 8-10 часа излейте водата,...
Бистра боб чорба по манастирскиБистра боб чорба по манастирски
Измитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се една...
Манастирски гювеч с агнешко месоМанастирски гювеч с агнешко месо
Загрейте половината мазнина и запържете от всички страни месото, нарязано на кубчета със страна 2-3 см. Извадете го, приберете го на топло, а в мазнината...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: