Gotvach.bg»Избрани Колекции»Леща по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща по Манастирски

Леща по Манастирски

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за леща по манастирски в Gotvach.bg.
Леща по манастирски с гъбиЛеща по манастирски с гъбиЛукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро. В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата....
Леща по манастирскиЛеща по манастирски
1
Вари се до пълното сваряване на супата от леща. Лещата по манастирски е готова....
Постна леща по манастирскиПостна леща по манастирски
Оставете постната леща още няколко минути. Поднесете постната леща по манастирски, поръсена с магданоз и оцет....
Супа от леща по манастирскиСупа от леща по манастирски
В тенджерка сипваме измитата леща. Добавя се ситно нарязан лук, морков на кубчета, олио и се залива с гореща вода....
Салата от леща по манастирскиСалата от леща по манастирски
Измийте лещата и я оставете в съд със студена вода да престои 10 часа. След това я прецедете, прехвърлете в тенджера и варете на слаб огън до омекване...
Манастирска чорба от лещаМанастирска чорба от леща
Поднесете супата от леща с оцет и чесън. Манастирската чорба от леща е готова....
Боб по манастирски за бързащи хораБоб по манастирски за бързащи хора
В тази рецепта боб чорба по манастирски изобилства зеленчуците....
Леща по лясковскиЛеща по лясковски
Имате уникално вкусна леща на фурна - леща по лясковски....
Леща по градинарскиЛеща по градинарски
1
Посолете на вкус и поръсете с мащерка на вкус, след като лещата яхния поври още 5 минути, вашата леща по градинарски е готова....
Леща по немскиЛеща по немски
Сваляме ястието от огъня и сипваме в чиниите за сервиране, като поставяме и по 2 сварени кренвирша....
Леща по индийскиЛеща по индийски
Лещата се слага да се вари, заедно с нарязания лук и чесън. Когато заври, се добавят сол на вкус и 1 с.л. къри. След като омекне, в олио за...
Леща по шведскиЛеща по шведски
Лукът, празът и пащърнакът се режат на дребно и се запържват в олиото докато омекнат. Лещата варите в бульона. След като вряла около 15 минути...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: