Марината за Свинско Месо

Открий всички 10 кулинарни идеи относно марината за свинско месо в Готвач.бг.
Винена марината за свинско месо
Винена марината за свинско месо
Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме чесъна на едро. Добавяме всички продукти в дълбок съд в който да ги объркаме с месото и оставяме ...
Свинско с ментова марината
Свинско с ментова марината
1
кориандъра. Добавят се нарязаните на ситно листенца мента от 4 стръка. Свинското месо се намазва с остатъка от зехтина и се слага в тава. ...
Пикантна марината за месо
Пикантна марината за месо
1
продукти. Отново разбъркайте. Мариновайте месото поне за два часа. * Тази марината може да издържи в хладилника една седмица, затворена ...
Марината за агнешко месо
Марината за агнешко месо
3
. Накиснете агнешкото месо за поне 3-4 часа в марината. След това отцедете от маринатата за агнешко месо и пригответе по ...
Марината за телешко месо
Марината за телешко месо
Всички подправки се разбъркват добре заедно с виното и зехтина. Получава се хубава марината, която е добре да държите телешкото поне 10 часа в ...
Марината за птиче месо
Марината за птиче месо
(без бакърен, цинков или алуминиев). С така приготвената марината се залива птичето месо и се оставя да престои около половин-един час....
Свински дроб в марината
Свински дроб в марината
да се разпредели равномерно течността. Оставете за 1 час в тази марината. След час изсипете маринатата и сложете 5 супени лъжици соев сос ...
Марината за Свински бут
Марината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Топла марината за свинско
Топла марината за свинско
7
домакинско фолио. След 30 минути може да печете - от топлата марината месото се овкусява бързо и не е необходимо да стои няколко часа ...
Традиционна марината за пилешко месо
Традиционна марината за пилешко месо
Порционирайте пилешкото и смесете всички останали съставки, докато се получи маринатата. Накиснете в нея пилето за 2 часа. След това сложете...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: