Мусака по Тракийски

Разгледай всички 74 подбрани съвети за мусака по тракийски в Готвач.бг.
Тракийска МусакаТракийска МусакаЗаливката се разпределя равномерно върху мусаката....
Тракийски гювечТракийски гювечНарязваме месото на парчета и ги запържваме в олио. Прибавяме нарязания лук и запържваме до златист цвят, прибавяме доматеното пюре, заливаме...
Тракийски сосТракийски сосИзмийте доматите, нарежете ги и ги пасирайте през сито. Смелете подправките и също ги пасирайте. Сложете доматения сок в голяма тава на огъня...
Тракийски сърмиТракийски сърмиНарязаният лук се задушава в 3/4 от мазнината и 1 л. вода. Добавяме каймата и се задушава, докато водата се изпари. Добавят се нарязаните домати,...
Яйца по ТракийскиЯйца по ТракийскиРазбийте яйцата с телена бъркалка и добавете сол и черен пипер на вкус, разбъркайте. Размийте брашното в част от студеното мляко на гладка кашичка...
Пиле по тракийскиПиле по тракийскиПилешкото сварете до готовност и го обезкостете - трябва да остане около 1.5 кг месо. Нарежете го на малки парченца /около 3-4 мм/ Задушете пилешкото...
Картофки по тракийскиКартофки по тракийскиОбелете и почистете картофите. Нарежете ги на кубчета. Поставете ги в съд за варене и ги покрийте с вода. Варете на тих огън до омекване на картофите...
Заек по тракийскиЗаек по тракийскиНарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета. Чушките се нарязват също на едро....
Гювеч по тракийскиГювеч по тракийскиМесото се запържва и се изважда. В същата мазнина се запържва лук, моркови, целина. Добавя се домати. Поръсва се с червен пипер. Залива се...
Катми по тракийскиКатми по тракийскиРазтворете маята в топлата вода със захарта и оставете да шупне. Яйцата разбийте със сол, затоплено прясно мляко и газираната вода със стайна температура...
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийскиМаята се разтваря в марна /леко топла/ вода. Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат...

Рейтинг

4.4
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: