Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мусака по Милански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изважда се пастициото, поръсваме отново с настърган кашкавал, връщаме във фурната да се запече за 10 минути. Вкусно е!...

Половината от макароните се разстилат по дъното на тавата. Поръсват се с малко пармезан....

Пастицио с тиквички и патладжан - вкусна гръцка мусака.
Сваряваме макароните и ги отцеждаме. Сипваме ги в дълбока тавичка....

17

Макароните се сваряват във вряща, подсолена вода, отцеждат се, охлаждат се и се нарязват. Шунката се нарязва на кубчета. В тенджера се кипва млякото...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: