Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мусака по Тракийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печурките се нарязват на ситно и се запържват в друг по-дълбок тиган с 1 - 2 с. л. олио....

По желание може да поднесете с чеснов сос.
Картофките по тракийски са много вкусни....

Пилешкото сварете до готовност и го обезкостете - трябва да остане около 1.5 кг месо. Нарежете го на малки парченца /около 3-4 мм/
Задушете пилешкото...

Разбийте яйцата с телена бъркалка и добавете сол и черен пипер на вкус, разбъркайте.
Размийте брашното в част от студеното мляко на гладка кашичка...

Към част от пресятото брашно добавете захарта и размитата със затоплена вода мая.
Полученото рядко тесто се слага на топло място при температура...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: