Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Филета по Милански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Филета по Милански

Пилешки Филета по Милански

Открий всички 12 избрани предложения за пилешки филета по милански в Gotvach.bg.
Ризото по милански с костен мозъкРизото по милански с костен мозъкНарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто. Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Шницели с кашкавал по милански от 1960 г.Шницели с кашкавал по милански от 1960 г.
2
Вкусни Шницели с кашкавал по милански от 1960 г., които трябва да опитате!...
Хрупкави пилешки филетаХрупкави пилешки филета
7
Извадете филето от хладилника. Топите филенцата в майонеза, овалвате в картофените люспи и пържите в маслена баня....
Пилешки филета КорнфлейксПилешки филета Корнфлейкс
2
Пилешките филета се пържат в предварително сгорещено олио до получаването на хрупкава златиста коричка....
Джолан по МиланскиДжолан по Милански
Запържете за още 5 минути, като обърнете месото по средата на това време....
Спагети по МиланскиСпагети по Милански
Сосът се поставя върху спагетите за завършек на нашите спагети по Милански...
Ризото по миланскиРизото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Пържоли по миланскиПържоли по милански
1
Поднесете ги горещи, поръсени обилно с лимонов сок и гарнитура по избор....
Шницели по миланскиШницели по милански
Пускайте шницелите по Милански да се изпържат в сгорещена мазнина от двете страни....
Панирани домашни пилешки филетаПанирани домашни пилешки филета
Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме....
Пилешки филета с лукПилешки филета с лук
Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара....
Пилешки филета в чипсПилешки филета в чипс
Филетата нарежете на пържолки и ги начукайте, така че да станат максимално тънички. Поръсете ги със сол и черен пипер....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
50
44
30
22
10
Дай твоята оценка: