Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Филета по Милански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото по милански с костен мозъкНарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто.
Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Шницели с кашкавал по милански от 1960 г.Вкусни Шницели с кашкавал по милански от 1960 г., които трябва да опитате!...
2
Пилешки филета КорнфлейксПилешките филета се пържат в предварително сгорещено олио до получаването на хрупкава златиста коричка....
2
Хрупкави пилешки филетаИзвадете филето от хладилника.
Топите филенцата в майонеза, овалвате в картофените люспи и пържите в маслена баня....
7
Ризото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Шницели по милански
Пускайте шницелите по Милански да се изпържат в сгорещена мазнина от двете страни....
Пилешки филета в чипс
Филетата нарежете на пържолки и ги начукайте, така че да станат максимално тънички. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Пилешки филета с лук
Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара....
Панирани домашни пилешки филета
Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
44
30
22
10
Дай твоята оценка: