Направа на Червено Вино в Домашни Условия

Прегледай всички 10 авторски предложения за направа на червено вино в домашни условия в Готвач.бг.
Домашно червено виноДомашно червено вино
18
), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса. На 100 л намачкано грозде се прибавят 3 кг захар...
Домашни виненки с червено виноДомашни виненки с червено вино
1
Брашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не...
Коктейл с домашно червено виноКоктейл с домашно червено вино
се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино. По желание се добавя и малко минерална вода...
Домашни спагети Болонезе с червено виноДомашни спагети Болонезе с червено вино
1
В малко олио запържваме лука и моркова. След това добавяме каймата. Когато и тя е готова, добавяме доматеното пюре и виното. Оставяме да...
Октопод в червено виноОктопод в червено вино
октопода в червено вино за мезе, но чудесно би се комбинирал с ориз като основно ястие....
Червено греяно виноЧервено греяно вино
1
В чайник се налива виното, прибавят се захарта, карамфилът канелата и лимоновата кора. Нагрява се силно...
Ябълки с червено виноЯбълки с червено вино
разтваря в червеното вино и оставя да заври. Добавя се розови ликьор и зрънцето карамфил и се вари набавен огън 5 мин. Прибавят се ябълките, и се...
Праскови в червено виноПраскови в червено вино
Смесете всички съставки с изключение на прасковите. Сипете ги в тенджера и кипнете сместа. Щом сиропът се редуцира добавете прасковите и ги...
Леща с червено виноЛеща с червено вино
Накиснете лещата с червено вино и оставете на хладно за 12 часа (една нощ). Отцедете лещата от виното (без да го изхвърляте) и я сложете да...
Пиле с червено виноПиле с червено вино
Загрейте 2 с.л. от зехтина в тенджера и изпържете гърдите за около 5 минути. Отцедете ги на кухненска хартия. Нарежете лука и го изпържете...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: