Овнешко

Открий всички 74 подбрани съвети за овнешко в Готвач.бг.
Овнешко паприкашОвнешко паприкашНарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....
Овнешко рагуОвнешко рагуНарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване. Прибавяме нарязаните...
Овнешко по балканджийскиОвнешко по балканджийскиМесото се измива, обезкостява се и се нарязва на хапки. Поставят се в глинено гърне. Почистваме лука. Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме...
Овнешко с картофиОвнешко с картофиМесото се нарязва и се задушава в собствената си мазнина за 15-20 мин. Слага се олиото и задушаването продължава, след което се прибавят настърганите...
Овнешко с лукОвнешко с лукНарязваме месото на парчета и ги изпържваме с малко мазнина. След това доливаме малко вода и готвим, докато месото омекне. Когато това стане...
Овнешко печено бутчеОвнешко печено бутчеИзмиваме и изчистваме добре бута, като костта изваждаме внимателно. След това начукваме месото добре. На мястото на костта слагаме предварително смесените...
Пълнено овнешко бутчеПълнено овнешко бутчеПриготвянето на пълнен овнешки бут се различава от агнешкия. Взимаме едно овнешко бутче и внимателно отстраняваме бедрената кост. На нейно място...
Овнешко по щирскиОвнешко по щирскиНарежете изплакнатото месо на едри парчета, залейте с гореща вода, прибавете оцет, сол и подправките. Варете почти до омекване. Прибавете нарязаните...
Пилаф с овнешкоПилаф с овнешкоИзмиваме и нарязваме овнешкото месо на средно големи парчета. Почистваме и измиваме oриза, нарязваме лука на дребно. В затоплена мазнина изсипваме...
Овнешко с магданозОвнешко с магданозНарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете...
Овнешко с прясно зелеОвнешко с прясно зелеНарязваме зелето и го претриваме със сол. Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената мазнина, след което добавяме олиото и задушаваме...
Овнешко месо с юфкаОвнешко месо с юфкаНарязваме месото на порции, слагаме го в йенска тенджера и го поръсваме със сол. Отгоре слагаме настърганите домати, счукания чесън и нарязания...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: