Оригинален Пататник

Разгледай всички 30 авторски предложения относно оригинален пататник в Готвач.бг.
Постен пататник
Постен пататник
имайте предвид, че водеща подправка за пататника е джоджен! Капвам малко олио и разбърквам хубаво, за да се овкуси хубаво суровата смес. В...
Кърджалийски пататник
Кърджалийски пататник
домашно кисело мляко или айран. Бележка: Снимките, които качвам с рецептата, са на кърджалийски пататник, приготвен в голяма тава и изпечен в...
Вит пататник
Вит пататник
Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа. Отцеждат се, тъй като пускат...
Лесен пататник
Лесен пататник
3
останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре. В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за ...
Родопски пататник
Родопски пататник
поднос и после го върнете в тигана, да се запече и от другата страна. Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да ...
Оригинален ирландски хляб
Оригинален ирландски хляб
Фурна - 200 градуса; Плоска тава с хартия за пеене. Бътермилк - 1 ч.ч. = 240 мл. За него в прясно мляко се добавят 2 с.л. лимонов сок и се...
Оригинален крем Шарлота
Оригинален крем Шарлота
В малък метален съд сипете прясното мляко и добавете 150 г от захарта, поставете на умерен огън и варете до завиране (като гъст сироп). С...
Оригинален сос Айоли
Оригинален сос Айоли
2
За да приготвите истински сос Айоли, са ви нужни броени минутки (1-2), пасатор и една изключително проста и лесна техника, която ако следвате...
Оригинален хляб Чабата
Оригинален хляб Чабата
8
рецепти, докато най-накрая открих тази превъзходна рецепта за оригинален хляб Чабата. Направата му е повече от лесна и най-важното този хляб не...
Оригинален мармалад от шипки
Оригинален мармалад от шипки
Берат се шипки от места, които са чисти и добре осветени от слънцето - така шипките са богати на витамин С. Важна е шипките да се берат преди да...
Оригинален сладкиш за ценители
Оригинален сладкиш за ценители
Разбийте петте белтъка със 100 г пудра захар на гъст крем. В друга купа разбийте петте жълтъка с 50 г пудра захар на гъст сняг. Смесете...
Оригинален сос Болонезе
Оригинален сос Болонезе
3
Зехтинът и маслото се загряват, запържва се чесънът и колбасът. След няколко мин. се добавя лукът, морковът и целината. След като омекнат се...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: