Оригинална Испанска Паеля

Прегледай всички 29 избрани предложения за оригинална испанска паеля в Готвач.бг.
Оригинална испанска паеля
Оригинална испанска паеля
12
минути преди сервиране. Поднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок. ...
Паеля
Паеля
25
приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....
Паеля Валенсиана
Паеля Валенсиана
1
Пилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват. Загрявате...
Зеленчукова паеля
Зеленчукова паеля
Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро. Чесънът се запържва...
Оригинална Имамбаялдъ
Оригинална Имамбаялдъ
15
Нарежете патладжаните на филии, поръсете ги със сол и след като престоят 1 час, ги изплакнете и подсушете. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в...
Оригинална Маргарита
Оригинална Маргарита
Натрийте ръбовете на 2 чаши с лайм или лимон. Сипете сол в чиния и потопете гърлата на чашите. Смесете текилата, Трипъл сек/Коантро и...
Паеля със сепия
Паеля със сепия
1
. Добавя се солта, черният и белият пипер и кориандърът и всичко се разбърква внимателно. Паелята се сервира гореща, поръсена със ситно нарязан ...
Златна зеленчукова паеля
Златна зеленчукова паеля
1
за приготвяне на паеля. Сложете вътре нарязания лук и счукания чесън. Запържете ги за около 3 минути на ниска температура, като периодично...
Паеля с пиле
Паеля с пиле
Изключително важно е съдът, в който ще се приготви паелята (или така наречената паялера_ да е съд с диаметър 35 см и дълбочина 5 см - за около 4...
Паеля с кафяв ориз
Паеля с кафяв ориз
Махнете черупките на скаридите и ги почистете, но оставете опашките. Изтъркайте мидите и махнете мустаците им. Калмарите отрежете през средата...
Златна вегетарианска паеля
Златна вегетарианска паеля
Сложете шафрана в 3-4 с.л. топъл бульон и го оставете за 5 минути. Междувременно загрейте зехтина в голям тиган и запържете лука и чесъна...
Паеля с омар
Паеля с омар
1. Загрейте малко от зехтина на умерен огън в тавичка за паеля и в него запържете за кратко една цяла обелена скилидка чесън и сухото люто чушле...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: