Оригинална испанска паеля

Оригинална испанска паеля

12

минути преди сервиране. Поднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок. Към така приготвената паеля могат да се добавят и сготвени миди с черупките....

1

Оригинална Испанска Паеля

Прегледай всички 29 избрани предложения за оригинална испанска паеля в Готвач.бг.
Паеля

Паеля

25

приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....

Зеленчукова паеля

Зеленчукова паеля

Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро. Чесънът се запържва...

Паеля Валенсиана

Паеля Валенсиана

1

Пилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват. Загрявате...

Оригинална Маргарита

Оригинална Маргарита

Натрийте ръбовете на 2 чаши с лайм или лимон. Сипете сол в чиния и потопете гърлата на чашите. Смесете текилата, Трипъл сек/Коантро и...

Оригинална Имамбаялдъ

Оригинална Имамбаялдъ

14

Нарежете патладжаните на филии, поръсете ги със сол и след като престоят 1 час, ги изплакнете и подсушете. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в...

Паеля с пилешко

Паеля с пилешко

цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....

Паеля с пиле

Паеля с пиле

Изключително важно е съдът, в който ще се приготви паелята (или така наречената паялера_ да е съд с диаметър 35 см и дълбочина 5 см - за около 4...

Паеля с омар

Паеля с омар

1. Загрейте малко от зехтина на умерен огън в тавичка за паеля и в него запържете за кратко една цяла обелена скилидка чесън и сухото люто чушле...

Златна зеленчукова паеля

Златна зеленчукова паеля

1

за приготвяне на паеля. Сложете вътре нарязания лук и счукания чесън. Запържете ги за около 3 минути на ниска температура, като периодично...

Паеля с кафяв ориз

Паеля с кафяв ориз

Махнете черупките на скаридите и ги почистете, но оставете опашките. Изтъркайте мидите и махнете мустаците им. Калмарите отрежете през средата...

Паеля със сепия

Паеля със сепия

1

. Добавя се солта, черният и белият пипер и кориандърът и всичко се разбърква внимателно. Паелята се сервира гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз и украсена с резени лимон....

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: