Оризов Кейк

Разгледай всички 74 авторски предложения за оризов кейк в Готвач.бг.
Бърз оризов кейкБърз оризов кейкЗабърквате 3 яйца с чаша и половина захар, след което добавяте 2 пакет ванилена захар, 1/2 ч. кисело мляко, 1/2 ч.ч. олио, бакпулвера и оризовото...
Оризов кейк със зеленчуциОризов кейк със зеленчуциВ около 3 литра подсолена гореща вода, слагаме кафявия ориз да се свари до готовност....
Оризов кейк по испанска рецептаОризов кейк по испанска рецептаЩом се охлади, оризовият кейк се изважда от формата и се глазира с разтопен черен шоколад. Поръсва се обилно с бадемите....
Ретро кейкРетро кейкЗа тозивкусен ретро кейк звадете кравето масло на стайна температура за час. Трябва да е много меко....
Кейк ВанилияКейк ВанилияЗабележка: може да поднесете кейка с ванилов крем. Този кейк може да ползвате като база за направа на кейкове със сухи плодове или ядки!...
Флан КейкФлан КейкКАРАМЕЛ В тенджера се изсипва захарта, поставя се на умерен котлон да се карамелизира до златисто. Сваля се от котлона и се изсипва в леко намаслена...
Боровинков кейкБоровинков кейкСлед като извадите кейка от фурната, изчакайте да изстине, преди да го извадите от формата....
Орехов кейкОрехов кейкРазбърква се добре и сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена продълговата форма за кейк или терин. Пече се 30 минути на 180 градуса....
Коледен кейкКоледен кейкМоже да се украси кейка с крем по желание, захаросани и сушени плодове, може да се консумира и в този си вид!...
Кроасанов КейкКроасанов КейкРазтопете захарта за карамела до златисто. Залейте с готовия карамел дъното на предварително приготвената за целта форма за торта. Формата трябва...
Зеленчуков кейкЗеленчуков кейкНакрая зеленчуковият кейк се поставя да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Източник: 24kitchen.bg и yoli-www.blogspot.bg...
Локум кейкЛокум кейкЯйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят олиото и прясното мляко. Разбъркват се хубавичко, докато яйцата поемат олиото. След...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: