Оризов оцет

Оризов оцет

0

могат да бъдат заместени качествено от него. Китайският оризов оцет се приготвя от huangjiu-тип оризово вино. Японският ориз оцет е познат като...

1

Оризов Оцет

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно оризов оцет в Готвач.бг.
Кулинарно приложение на оризовия оцет

Кулинарно приложение на оризовия оцет

Има няколко вида оцет като най-основно можем да ги разделим на ябълков, винен, балсамов, оризов. У нас най-често са използвани ябълковият и...

Оцет

Оцет

описва уникалните лечебни свойства на ябълков оцет. Състав на ябълковия оцет 93 различни съставки са открити в съдържанието на оцета. Те са много...

Да си направим оризов оцет в домашни условия

Да си направим оризов оцет в домашни условия

За приготвянето на оризов оцет са ви необходими повече време, отколкото труд. Оризов оцет ще ви е необходим, ако приготвяте ястия от...

Видове оцет

Видове оцет

киселина с добавени оцветители. Оризов оцет Популярен най-вече далеч на изток, тази течност се прави от ориз. В Япония оризовият оцет е...

Ябълков оцет

Ябълков оцет

1

употреба на ябълковия оцет Можете да използвате оцета като подправка за салати и ястия, както и като консервант за туршии. Ябълковият оцет е...

Малинов оцет

Малинов оцет

. След това прецедете оцета през тензух, налейте го в бутилки и ги затворете. Получава се изключително приятен и ароматен оцет, с който може да овкусявате салати, печени меса и т.н....

Балсамов оцет

Балсамов оцет

. Съхранявайте оцета в плътно затворено шише. Разбира се, по-евтини имитации на балсамов оцет могат да се намерят на пазара на достъпна цена, но реално...

Ябълковият оцет

Ябълковият оцет

, ябълки и други плодове. От всички видове оцет най-полезен е ябълковият, защото има лечебна сила. В него се съдържат ябълкова, млечна...

Ябълков оцет

Ябълков оцет

20 градуса, докато продължава ферментацията и оцетът се избистри. Прецедете го отново и вече го налейте в бутилки. Съхранявайте на студено място. Оцетът ще бъде годен след 2 месеца....

Повече за балсамовия оцет

Повече за балсамовия оцет

Балсамовият оцет е много използван в Италия и дори може да се нарече италиански традиционен продукт, тъй като е използван там още през...

Леща с балсамов оцет

Леща с балсамов оцет

. Готви се, докато почти всичката вода се поеме и лещата е омекнала. Добавя се балсамовият оцет, разбърква се и се готви още, докато и той се поеме...

3.4
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: