Хранителни Продукти

Хранителни Продукти

Хранителните продукти с информация за тях и техния състав. Съхранение, избор и консумация на различни видове хранителни продукти. Приложение на отделните хранителни продукти.
ШоколадШоколад
15 Февр.
1
Rosi Trifonova
Шоколадът е вкусният продукт от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Калории в шоколада и ползи от шоколада. Диета с шоколад и видове шоколад.
МаргаринМаргарин
05 Февр.
1
Rosi Trifonova
Маргаринът в сборно понятие за синтетично създадени мазнини, които са алтернатива на растителните и животински мазнини. Как се произвежда маргарин? Състав на маргарина и вреди от маргарина.
МаяМая
03 Февр.
3
Rosi Trifonova
Маята е била позната още в Древен Египет. Маята е набухвател, съставен от дрожди от вида Saccharomyces cerevisiae. Мая срещу натурална закваски от ръжено брашно, овес, ечемик и пшеница.
Кокосова ВодаКокосова Вода
03 Февр.
Rosi Stoyanova
Кокосовата вода е истински природен еликсир, на който се приписват десетки лековити свойства. Кокосовата вода съдържа различни ценни ензими, които подобряват храносмилателните процеси и обмяната.
Кокосово МаслоКокосово Масло
03 Февр.
3
Rosi Trifonova
Кокосовото масло е една от най-полезните мазнини. Избирайте винаги натурално и нехидрогенирано кокосово масло. Кокосовото масло или олио засилва метаболизма, подобрява храносмилането и съживява кожата.
Фъстъчено ОлиоФъстъчено Олио
03 Февр.
Rosi Stoyanova
Фъстъченото олио представлява леко растително олио, което след обработка запазва аромата и вкуса на фъстъците. Фъстъченото олио се използва широко в азиатската кухня. Ползи и вреди от фъстъченото олио.
Фъстъчено МаслоФъстъчено Масло
03 Февр.
Rosi Trifonova
Фъстъченото масло е изключително полезен хранителен продукт. Закуската с фъстъчено масло пази кръвоносните ви съдове. Състав на фъстъченото масло.
Сода БикарбонатСода Бикарбонат
03 Февр.
Rosi Trifonova
Сода бикарбонат е незаменим набухвател в кулинарията, но и пълноценно лекарство в домашната ни аптека. Содата за хляб помага при болки в гърлото. Кулинарно приложение на сода бикарбонат.
ТофуТофу
03 Февр.
Admin
Тофуто е високо хранителна, богата на протеини храна, направена от пресеченото соево мляко. Ползи на тофуто. Избро и съхранение на тофу.
Зелен ЧайЗелен Чай
03 Февр.
4
Rosi Trifonova
Зеленият чай или още китайски чай, е най-разпространената топла напитка в света. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р.
Какаово МаслоКакаово Масло
03 Февр.
5
Rosi Trifonova
Какаовото масло е една от най-чистите, полезни естествено втвърдени растителни мазнини. Какаовото масло изобилства от витамини и антиоксиданти. Ползи от какаовото масло.
Морска СолМорска Сол
03 Февр.
Rosi Stoyanova
Морската сол е естествен природен продукт, който съдържа повече от 100 минерални вещества. Морската сол е ефикасно средство срещу целулит, отоци на краката, помага при стрес и нервно напрежение.