Gotvach.bg»Статии»Етерични Масла
Етерични и Други Масла

Етерични Масла

Етеричните масла с информация за техните ползи и приложение. Кои са най-полезните етерични и други масла и как да ги използваме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Етерично масло от лайкаЕтерично масло от лайка
24 Януари
Етеричното масло от лайка се получава чрез парна дестилация на цветчетата на билката. Ползи от маслото от лайка. Как да изберем качествено масло от лайка.
Етерично масло от лимонена треваЕтерично масло от лимонена трева
23 Януари
Етеричното масло от лимонова трева е популярно средство в народната медицина. Съединенията, които изграждат маслото от лимонова трева, са известни с противогъбичните си свойства.
Етерично масло от жожобаЕтерично масло от жожоба
13 Януари
Маслото от жожоба се извлича от семената на плода с помощта на студена преса и/или химикали. Ползи от маслото от жожоба. Състав на маслото от жожоба. Употреба на маслото от жожоба.
Етерично масло от евкалиптЕтерично масло от евкалипт
12 Януари
Всички видове евкалиптови масла се отличават като освежаващи и почистващи средства в бита, а също и в козметиката. Ползи на маслото от евкалипт. Приложения на маслото от евкалипт.
Етерично масло от смирнаЕтерично масло от смирна
11 Януари
Маслото от смирна днес все по-често се използва като лекарство за различни заболявания. Какво съдържа маслото от смирна? Ползи от маслото от смирна. Приложения на етеричното масло от смирна.
Етерично масло от грейпфрутЕтерично масло от грейпфрут
10 Януари
Описание на етеричното масло от грейпфрут. Получаване на маслото от грейпфрут. Химичен състав на маслото от грейпфрут. Ползи на масло от грейпфрут.
Масло от лимонова треваМасло от лимонова трева
09 Януари
Ползи и приложения на етеричното масло от лимонова трева. Начини на употреба на масло от лимонова трева. Противопоказания за използване на масло от лимонова трева
Етеричното масло от кориандърЕтеричното масло от кориандър
07 Януари
Етеричното масло от кориандър е изцяло натурален продукт. Състав, ползи и приложение на етерично масло от кориандър.
Етеричното масло от копърЕтеричното масло от копър
05 Дек.
Получаване на етерично масло от копър. Основни ползи на маслото от копър за косата, лицето, тялото и ръцете. Ползи от маслото от копър за психоемоционалното здраве
Масло от лешникМасло от лешник
04 Септ.
Лешниково масло - ползи и приложения. Маслото от лешник е полезно за здравето и намира изяви в кулинарията. Къде може да ползвате лешниково масло.
Етерично масло от джинджифилЕтерично масло от джинджифил
07 Май
Екстрактът от джинджифила има антисептични свойства, дезинфекцира малки рани, но може да се използва и при екземи и други дребни несъвършенства. Етерично масло от джинджифил - употреба и ползи.
Етерично масло от анасонЕтерично масло от анасон
05 Май
Етеричното масло от анасон се характеризира с богат и наситен състав. Ползите за здравето на маслото от анасон се дължат на неговите многобройни ефекти.