Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ориз с Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сварете месото и почистените зеленчуци в подослена вода. Нарежете месото на ситни парченца....

2

Вари се още 10 мин, след което тенджерата се захлупва и се оставя в топла фурна, докато оризът набъбне.
Кокошето месо с ориз е много вкусно....

След това започвам да редя капамата - ред зеле, ред месо, ред ориз....

Заедно с лапада, след като поври и месото започне да се къса, добавете измития ориз и джоджена....

Накрая сипете от ориза с месото в чиния и поръсете с нарязаните на ситно клонки магданоз.
Да ви е сладко с това пуешко месо с ориз и гъби!...

След това намаляваме на 180°C и печем за още 30 минути пълнената тиква с месо и ориз....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: