Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месо Обработка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....

Преди да стигне месото от дивеч до топлинна обработка, то се подлага на различни видове обработка в продължение на няколко дни....

Водното охлаждане обаче води до по-голяма фира при топлинната обработка на птичето месо, тъй като то изпуска поетата при охлаждането му студена вода...

При приготвяне на различните ястия зеленчуците се подлагат на топлинна обработка - варене, задушаване, пържене, печене....

Има обаче нещо, което силно затруднява консумацията и обработката му. Това е двойната му люспа....

3

1

Може да се пече и задушава, като е важно да се отбележи, че изисква по-дълга термична обработка....

Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: