Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обработка на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за обработка на месоПредварителната обработка на месото се състои най-вече в неговото прецизно измиване. Месото трябва да бъде измито под силна струя вода....
Бисквитена торта без топлинна обработка
Бисквитите се натрошават на по-едри парчета, към тях се прибавят прясното мляко, почти всички орехи и боровинките. Разбърква се добре.
Маслото...
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо приложение...
Натурален сок без термична обработка и консерванти
От години не използвам термична обработка - от една страна, губят се витамините, от друга - вкусовите качества изчезват....
Кулинарна обработка на дивеч
Преди да стигне месото от дивеч до топлинна обработка, то се подлага на различни видове обработка в продължение на няколко дни....
Кулинарен учебник: Първична обработка на птици
Ето защо при топлинната обработка за различните качества тя е усреднена....
Правила при топлинна обработка на зеленчуците
При приготвяне на различните ястия зеленчуците се подлагат на топлинна обработка - варене, задушаване, пържене, печене....
Канцерогени по време на термична обработка
Повечето от канцерогените се образуват по време на високотемпературна обработка на масло....
Кулинарни тънкости при обработка на кестени
Има обаче нещо, което силно затруднява консумацията и обработката му. Това е двойната му люспа....
Да изчистим нитратите с правилна обработкаТермичната обработка разлага една част от нитратите, а друга преминава в отварата....
3
Обработка на месото от диво прасе
Месото от диво прасе е било храна за хората още от древни времена, много преди да започне отглеждането на домашни прасета. То е хранително и много...
Еленско МесоТо трябва да не влиза в контакт с други храни, особено с тези, които се сервират без подлагане на термична обработка....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: