Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обработка на Телешки Черва за Луканка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След това веган луканката се оставя за още няколко дена да изсъхне хубаво. Готовата луканка се обръща всеки ден....

Червата се слагат в хладка вода докато омекнат. Пълнят се с машинка. След като луканките са готови, се окачват на студено да съхнат....

Нарежете на дребно луканката, сиренето - на тънки плочки, доматите - на тънки резени, а лука и магданоза - на ситно....

Когато луканката стане твърда, е готова за рязане и хапване. Получава се много вкусно сушено мезе....

1

Нарязваме луканката. Почистваме и измиваме червената чушка, след което я режем на филийки.
Настъргваме кашкавала....

3

Нарязваме луканката и я подреждаме, слагаме маслинките, настъргваме кашкавала, поръсваме с чубрица и слагаме на 2-3 места по малко масло....

Поръсва се със ситно нарязан лук, гъби, луканка и царевица. Отгоре се настъргва кашкавал и се пече във фурна на 200 градуса....

След което телешките луканки отново се оставят на сухо и проветриво място....

Подредете луканката, аз обичам да слагам и тънки кръгчета лук, посолете леко при нужда и поръсете с кашкавала....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
42
30
22
10
Дай твоята оценка: