Осолена Рибица Сушена

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно осолена рибица сушена в Готвач.бг.
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправкиСушената рибица трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата....
Домашна рибицаДомашна рибицаМесото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се покрива...
Пълнена рибицаПълнена рибицаДобре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибицаТака приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Печена телешка рибицаПечена телешка рибицаРибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Рибица с картофиРибица с картофиНамажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибицаПоднесете рибицата, нарязана на порции и с гарнитура от пържени картофи....
Как се прави саламура за сушена рибица?Как се прави саламура за сушена рибица?Но много преди да вкусим тази вкусна сушена рибица, процесът преминава през престояване в саламура и овкусяване....
Свинска рибица на фурнаСвинска рибица на фурнаВ тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибицаЗапочваме с почистването и оформянето на рибицата. Разрязваме рибицата веднъж по дължина и веднъж на ширина....
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънкаСвинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибицаПържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки. Приготвя се марината от нарязан...

Рейтинг

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: