Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осолена Рибица Сушена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осолена Рибица Сушена

Осолена Рибица Сушена

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно осолена рибица сушена в Gotvach.bg.
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправкиСушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата. Сушената рибица с подправки е много вкусна....
Домашна рибицаДомашна рибица
1
Месото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се покрива...
Пълнена рибицаПълнена рибица
Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Печена телешка рибицаПечена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Рибица с картофиРибица с картофи
Намажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
3
С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибица
Така приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Свинска рибица на фурнаСвинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибица
2
Пастърмата от свинска рибица е чудна....
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибица
Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки. Приготвя се марината от нарязан...
Как се прави саламура за сушена рибица?Как се прави саламура за сушена рибица?
Но много преди да вкусим тази вкусна сушена рибица, процесът преминава през престояване в саламура и овкусяване....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: