Осоляване на Паламуд

Прегледай всички 15 кулинарни идеи за осоляване на паламуд в Готвач.бг.
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?
дълго съхранение паламудът може да се замрази във фризер. Осоленият паламуд трябва да се консумира със студена бира или червено вино....
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?
гостите направо ще си оближат пръстите. Има различни технологии за осоляване на паламуд и скумрия, като от значение не е на коя ще се спрете, а...
ПаламудПаламуд
Паламуд /Atlantic bonito, Sarda sarda/ представлява морска риба от семейство Скумриеви /Скумриеви/ и род /Паламуди/, която напомня на...
Осоляване на рибаОсоляване на риба
тя бързо осолява вътрешността на рибата, без да извлече влагата от нея. Един от най-старите начини за осоляване на риба е сухото осоляване. На...
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляване
. Днес въпреки технологиите, които позволяват по-дълго съхранение на продуктите и без осоляване, домакините осоляват риба, месо и зеленчуци...
Как да осоляваме сланинаКак да осоляваме сланина
. Когато избирате сланина за осоляване, трябва да купите висококачествен продукт, тъй като той ще се приготвя само с помощта на сол. Прясната...
Консервиране на месо чрез осоляванеКонсервиране на месо чрез осоляване
осоляване. На всеки един кг месо се слага сол 70 грама, селитра 2.5 г, захар 5 г. С тази смес се осолява месото обилно и се нарежда плътно в съдове...
Осолен паламудОсолен паламуд
консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Паламуд консерваПаламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Паниран паламудПаниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: