Осоляване на Паламуд

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за осоляване на паламуд в Готвач.бг.
ПаламудПаламудРибите се почистват от вътрешностите, измиват се и се осоляват....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?Паламудът се осолява така 3 дни. След това се изважда от солта и е готов за консумация....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляванеДнес въпреки технологиите, които позволяват по-дълго съхранение на продуктите и без осоляване, домакините осоляват риба, месо и зеленчуци, тъй...
Осоляване на рибаОсоляване на рибаЗа осоляване на риба не е подходяща ситната сол, тъй като тя бързо осолява вътрешността на рибата, без да извлече влагата от нея....
Как да сготвим паламудКак да сготвим паламудВсеки от вас си спомня, че тази година паламуда беше изненадващо много....
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?Може да избирате между различни начини за осоляване на паламуд и скумрия, като най-предпочитани от готвачите са осоляване със саламура, сухо осоляване...
Консервиране на месо чрез осоляванеКонсервиране на месо чрез осоляванеСъществуват три метода на осоляване: 1. Мокро осоляване То се осъществява в солен разтвор на готварска сол, захар и селитра....
Как да осоляваме сланинаКак да осоляваме сланинаТогава всяко кубче се осолява. След осоляването сланината се натрива с черен и червен пипер и с нарязан на ситно чесън....
Няколко варианта за осоляване на рибаНяколко варианта за осоляване на рибаОсоляване на риба със суха сол Рибата се измива от слузта, почиства се от люспите и вътрешностите и се отцежда....
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: