Осоляване на Паламуд

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за осоляване на паламуд в Готвач.бг.
ПаламудПаламудРибите се почистват от вътрешностите, измиват се и се осоляват....
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Как да сготвим паламудКак да сготвим паламудВсеки от вас си спомня, че тази година паламуда беше изненадващо много....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?Паламудът се осолява така 3 дни. След това се изважда от солта и е готов за консумация....
Как се прави прясно осолен паламуд?Как се прави прясно осолен паламуд?Завързваме осоления паламуд за опашката със здрав конец, а корема му разтваряме с клечка (лозова пръчка)....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?Ние сме склонни да се съгласим, а и приготвянето на осолен паламуд или скумрия не е кой знае колко трудно....
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцкиИзмиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....
Чорба от паламудЧорба от паламудТранжирайте паламуда, разделяйки го на части - торс, глава, опашка и перки....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: