Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Открий всички 74 подбрани съвети за пандишпанов кекс с конфитюр в Готвач.бг.
Пандишпанов кексПандишпанов кексРазбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и разбивайте...
Пандишпаново руло с конфитюрПандишпаново руло с конфитюрСлед като извадим блата, леко охлаждаме и намазваме с конфитюра и смесените в него орехи и се навива на руло. Поръсва се с пудра захар....
Икономичен пандишпанов кексИкономичен пандишпанов кексРазделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг. Постепенно добавете захарта, като продължавате да разбивате. Добавете жълтъците...
Двуцветен пандишпанов кексДвуцветен пандишпанов кексПечем на 180 градуса в загрята фурна кекса до готовност. След като се изпече кексът го оставяме леко да изстине....
Пандишпанен КексПандишпанен Кекс
19
Като се зачерви кекса от горе слагаме фолио за да не изгори. Проверява се с клечка за зъби дали е готов....
Пандишпанов кекс с лимонадаПандишпанов кекс с лимонадаНамажете форма за кекс с олио и набрашнете....
Пандишпанов кекс със стафидиПандишпанов кекс със стафидиНамажете формата за кекс с меко масло....
Пандишпанов кекс на луничкиПандишпанов кекс на луничкиСлед като изстине кексът го нарязваме с тънкостенна чаша на лунички. Подреждаме ги в чиния и декорираме с течен шоколад....
Пандишпанов кекс с локумПандишпанов кекс с локумРазбиваме яйцата със захарта с миксер, бъркаме докато сместа бухне. След това добавяме олиото и разбиваме отново. Прибавяме ванилията и брашното...
Пандишпанов кекс с шоколадПандишпанов кекс с шоколадСлед това като изстине кексът, се разтопява шоколада на водна баня и се залива върху кекса....
Кекс с конфитюрКекс с конфитюрПоръсете готовия кекс с конфитюр с пудра захар....
Пухкав пандишпанов кекс с орехиПухкав пандишпанов кекс с орехиГотовият пухкав пандишпанов кекс с орехи се поръсва с пудра захар и е готов за сервиране с чаша чай или горещо и ароматно кафе....

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: