Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Двуцветен пандишпанов кексЧукваме едно след друго яйцата в суха купа. Добавяме захарта. Разбиваме яйцата и захарта с миксер да станат на пяна. Към сместа прибавяме ванилията...
1
КексКонфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета.
Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от хинапНалейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи.
Конфитюрът от хинап е готов....
8
Конфитюр от кайсииНалейте конфитюра в сухи и затоплени бурканчета.
Обърнете с капачката надолу и оставете да изстинат.
Конфитюрът от кайсии е готов....
2
Конфитюр от касис
Сипете всичко в тенджера, разбъркайте и оставете на умерен котлон да заври. Варете 5-10 минути.
Прехвърлете в купа и оставете за 1 нощ в хладилник...
Конфитюр от аронияВарете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
2
Конфитюр от дюлиКонфитюрът от дюли се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
7
Конфитюр от ревенСлед като конфитюрът изстине, се разсипва в бурканчета, които се затварят с капачка и парче плат отгоре....
1
Конфитюр от портокалиГотовият конфитюр разсипете в сухи и леко затоплени бурканчета. Затворете ги добре в сухи и предварително затоплени буркани....
2
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: