Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Открий всички 33 подбрани съвети за пандишпанов кекс с конфитюр в Gotvach.bg.
Бухнал пандишпанов кексБухнал пандишпанов кексДа вие сладко с моя пандишпанов кекс....
Икономичен пандишпанов кексИкономичен пандишпанов кекс
8
Печете кекса на 180 градуса 25-30 минути. Икономичният пандишпанов кекс е готов....
Конфитюр от крушиКонфитюр от круши
1
Този конфитюр от круши може да сервирате с дебели катми или бухтите на баба....
Конфитюр от аронияКонфитюр от арония
2
Варете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
Конфитюр от касисКонфитюр от касис
Сипете всичко в тенджера, разбъркайте и оставете на умерен котлон да заври. Варете 5-10 минути. Прехвърлете в купа и оставете за 1 нощ в хладилник...
Конфитюр от сливиКонфитюр от сливи
Готовия конфитюр от сливи се сипва в сухи, предварително загряти буркани....
Конфитюр от малиниКонфитюр от малини
С готовия конфитюр от малини опитайте нашия малинов чийзкейк или любимата торта с малини....
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестени
1
Поставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от хинапКонфитюр от хинап
8
Налейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи. Конфитюрът от хинап е готов....
Конфитюр от боровинкиКонфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета. Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от кайсииКонфитюр от кайсии
2
Налейте конфитюра в сухи и затоплени бурканчета. Обърнете с капачката надолу и оставете да изстинат. Конфитюрът от кайсии е готов....
Конфитюр за диабетициКонфитюр за диабетици
1
Количеството на подсладителя, който ще използвате за конфитюр от 1 кг плодове, трябва да се равнява на 500 г захар....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: