Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от кестениПоставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от гроздеИзбира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/.
Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
1
Конфитюр за диабетициКоличеството на подсладителя, който ще използвате за конфитюр от 1 кг плодове, трябва да се равнява на 500 г захар....
1
Конфитюр от пъпешГотовия горещ конфитюр от пъпеш разсипете в бурканчета, затворете ги веднага и ги обърнете с капачките надолу да изстинат....
3
Конфитюр от ягодиДруг начин за съхранение е да оставите разсипания конфитюр да изстине без да затваряте с капачки....
1
Конфитюр от ЯбълкиРазсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
2
Конфитюр от малини
Сложете конфитюрът да се вари на слаб котлон. Докато се вари, обирайте пяната, която се отделя по повърхността....
Тиквен конфитюр с мандарини
Добавя се маслото и готовият конфитюр се прелива в чисти сухи буркани, които се затварят веднага....
Пандишпанов кекс с мед
Нарежете пандишпановия кекс с мед на парченца и сервирайте с чаша кафе или мляко....
Пандишпанов кекс със стафиди
Виж също как да си направиш глазура за готовия кекс или прочети как се съхранява изпечен кекс....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: