Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Открий всички 33 подбрани съвети за пандишпанов кекс с конфитюр в Gotvach.bg.
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестениПоставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от гроздеКонфитюр от грозде
1
Избира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/. Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
Конфитюр за диабетициКонфитюр за диабетици
1
Количеството на подсладителя, който ще използвате за конфитюр от 1 кг плодове, трябва да се равнява на 500 г захар....
Конфитюр от пъпешКонфитюр от пъпеш
3
Готовия горещ конфитюр от пъпеш разсипете в бурканчета, затворете ги веднага и ги обърнете с капачките надолу да изстинат....
Конфитюр от ягодиКонфитюр от ягоди
1
Друг начин за съхранение е да оставите разсипания конфитюр да изстине без да затваряте с капачки....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Разсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Конфитюр от малиниКонфитюр от малини
Сложете конфитюрът да се вари на слаб котлон. Докато се вари, обирайте пяната, която се отделя по повърхността....
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....
Тиквен конфитюр с мандариниТиквен конфитюр с мандарини
Добавя се маслото и готовият конфитюр се прелива в чисти сухи буркани, които се затварят веднага....
Пандишпанов кекс с водаПандишпанов кекс с вода
Този пандишпанов кекс може да се използва и като основа за торта....
Пандишпанов кекс с медПандишпанов кекс с мед
Нарежете пандишпановия кекс с мед на парченца и сервирайте с чаша кафе или мляко....
Пандишпанов кекс със стафидиПандишпанов кекс със стафиди
Виж също как да си направиш глазура за готовия кекс или прочети как се съхранява изпечен кекс....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: