Панирана сьомга

Панирана сьомга

0

Отделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в...

1

Панирана Сьомга

Открий всички 22 авторски предложения относно панирана сьомга в Готвач.бг.
Портокалова сьомга

Портокалова сьомга

1

Мащерката и босилекът се режат на ситно, добавя се майораната и солта и всичко се счуква. Рибата се слага в тава, намазана с мазнина, с...

Солена сьомга

Солена сьомга

1. Филето от сьомга се измива, почиства от костици и подсушава перфектно с кухненска хартия. 2. Захарта и солта се смесват и половината...

Сьомга рагу

Сьомга рагу

1

Посолете филетата сьомга, наръсете ги с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок. Оставете ги да престоят така. След 10 минути загрейте...

Атлантическа сьомга

Атлантическа сьомга

-отгоре поставяме пушената сьомга, поръсваме с копър, а по средата поставяме малко червен хайвер за украса (може да използваме и друго за украса). 5.След това го оставяме за 1-2 часа да се охлади в хладилник....

Сьомга Уелингтън

Сьомга Уелингтън

Разделете филето от сьомга на две еднакви парчета. Нарежете праза и го задушете в загрят тиган с мазнина. Нарежете на ситно копъра и магданоза и...

Задушена сьомга

Задушена сьомга

2

Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната. Рибата се изважда...

Панирано филе от сьомгова пъстърва със сметанови картофи

Панирано филе от сьомгова пъстърва със сметанови картофи

пармезана. Печете във фурната около 45 мин. Поднесете панираната риба с картофите. Рецептата е адаптирана от tanya-www.blogspot....

Тепаняки със сьомга

Тепаняки със сьомга

Шпиковаме сьомгата с каперси. Котлетите задушаваме под капак от двете страни, като след това поръсваме с черния пипер и ги посоляваме. В...

Маринована сьомга на фурна

Маринована сьомга на фурна

1

фурната до 200 градуса. 3. Намазнете дъното на тавичка с две лъжици от зехтина. Подредете филетата или котлетите сьомга и поръсете с останалия...

Маринована сьомга с кълнове

Маринована сьомга с кълнове

Филетата сьомга се почистват от костите с пинсета и се режат на тънки филийки с дебелина около 5 мм, поръсват се със ситно смляната морска сол и...

Домашна Пушена Сьомга

Домашна Пушена Сьомга

оставяме така за около 10-15 минути. Обръщаме рибата след 10 минути, за да придобие равномерен цвят. Премахваме готовата пушена сьомга от котлона и тогава отваряме капака....

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: