Паста с Пармезан

Разгледай всички 74 подбрани съвети за паста с пармезан в Готвач.бг.
Паста с чесън и пармезанПаста с чесън и пармезан
магданоза и пастата. Разбъркайте добре. Сервирайте пастата докато е топлa, обилно поръсенa с пармезан....
Паста със спанак и пармезанПаста със спанак и пармезан
подправките и малко захар. С приготвения спаначен сос заливаме макароните, поръсваме с пармезан и кашкавал обилно и слагаме да се пече до апетитен загар в предварително загряна фурна....
Паста с пиле, доматен сос и пармезанПаста с пиле, доматен сос и пармезан
в тигана със соса. Обърквам хубаво и сервирам паста с пиле и доматен сос поръсена с пармезан....
ПармезанПармезан
2
сирене. За Пармезана се споменава дори във вечната книга на Бокачо – „Декамерон”: „Планина, цялата от великолепно сирене Пармезан”. Дори в своите...
ПастиПасти
Яйцата и захарта се разбиват. Прибавят се орехите. След това се прибавя и брашното. Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава и се слага в...
Шницел ПармезанШницел Пармезан
Начукайте леко измитите и подсушени шницели. В дълбока чиния смесете галетата, пармезанa, ригана и пипера. Отделно разбийте белтъка и...
Веган пармезанВеган пармезан
правят страхотна алтернатива на пармезана. Слагате всички продукти в чопъра и се мели, докато стане на прах. Това е, няма повече, остава само...
Пиле пармезанПиле пармезан
пипер. Приготвя се панировка от разбити яйца, пълнозърнесто брашно и пармезан, смесен с овесените ядки. Първо пилешкото се потапя в...
Паста АматричанаПаста Аматричана
Поставете пастата да се вари в подсолена вода. Загрейте зехтин в тигана. Нарежете главата лук на ситно и бекона на парчета. Прехвърлете в...
Паста СуфлеПаста Суфле
Пастата се сварява в подсолена вода. Измива се и се прехвърля в съда за печене. Лукът се нарязва на дребно и се запържва. Към него се прибавя...
Паста ПримавераПаста Примавера
отгоре разполовени чери домати и долейте от водата. Отново овкусете със сол и черен пипер, поръсете щедро с настърган пармезан или грана падано и поднесете....
Паста арабиатаПаста арабиата
варете за кратко. Междувременно сварете пастата. Извадете чушките от соса. Нарежете магданоза и го прибавете към доматите. Отцедената паста се смесва със соса и се сервира, поръсена с магданоз и пармезан....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: