Паста с Пармезан

Разгледай всички 74 подбрани съвети за паста с пармезан в Готвач.бг.
ПармезанПармезанПопулярно е добавянето на Пармезан към различни видове спагети или паста, лазаня, пица, запеканки, сосове или ризото....
Производство на пармезанПроизводство на пармезанЕдна пита пармезан тежи средно около 35 килограма....
Паста с чесън и пармезанПаста с чесън и пармезанПрибавете магданоза и пастата. Разбъркайте добре. Сервирайте пастата докато е топлa, обилно поръсенa с пармезан....
Паста със спанак и пармезанПаста със спанак и пармезанС приготвения спаначен сос заливаме макароните, поръсваме с пармезан и кашкавал обилно и слагаме да се пече до апетитен загар в предварително загряна...
Кулинарна употреба на пармезанКулинарна употреба на пармезанКогато се поднася със супа, ризото, паста, пармезанът се настъргва върху ястието. Италианското сирене е основна част от популярния сос песто....
Как да си направим пармезанКак да си направим пармезанМожете да направите пармезан и в домашни условия....
Видове пастаВидове пастаТайната на вкусната паста е и варенето й в много вода – по литър вода на 100 г. паста....
Паста с пиле, доматен сос и пармезанПаста с пиле, доматен сос и пармезанОбърквам хубаво и сервирам паста с пиле и доматен сос поръсена с пармезан....
Отслабвайте с пастаОтслабвайте с пастаСпагетите са на първо място по популярност сред храните по света, като изпреварват месото, ориза и дори пицата, сочат резултатите от международно...
Как се съхранява пармезан?Как се съхранява пармезан?Почти няма човек, който да не е чувал за пармезан. Пармезанът (Parmesan) е най-известното и разпространено в цял свят италианско сирене....
Пармезанът зрее три годиниПармезанът зрее три годиниПармезанът е едно от най-известните сирена в света. Оригиналният класически пармезан се нарича пармиджано реджано....
Най-популярните видове пастаНай-популярните видове пастаПрекрасни за супа и салати с паста. Спагети /Spaghetti/ - най-разпространеният вид паста в цял свят....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: