Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Пармезан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е Пармезан

Какво е Пармезан

Прегледай всички 12 избрани предложения относно какво е пармезан в Gotvach.bg.
ПармезанПармезанИсторическите документи показват, че през 13-те и 14-ти век, Пармиджано Реджано вече е бил с почти същия размер, форма и вкус, както днешното сирене...
Производство на пармезанПроизводство на пармезан
От там получава и сложното си наименование, а пармезан, както е известно сиренето в целия свят, всъщност е френският вариант на името му....
Кулинарна употреба на пармезанКулинарна употреба на пармезан
Ако искате да консумирате пармезан с вино, обезателно подберете червено....
Как да си направим пармезанКак да си направим пармезан
Можете да направите пармезан и в домашни условия....
Как се съхранява пармезан?Как се съхранява пармезан?
Почти няма човек, който да не е чувал за пармезан. Пармезанът (Parmesan) е най-известното и разпространено в цял свят италианско сирене....
Пармезанът зрее три годиниПармезанът зрее три години
Пармезанът е едно от най-известните сирена в света. Оригиналният класически пармезан се нарича пармиджано реджано....
На какви ястия се слага пармезан?На какви ястия се слага пармезан?
Пармезанът, или както се нарича на италиански Parmigiano Reggiano, е един от най-популярните и прочути сирена в света....
Каква е разликата между Грана Падано и Пармезан?Каква е разликата между Грана Падано и Пармезан?
Ако искате да разберете каква е разликата между двете италиански сирена - Грана Падано и Пармезан, то тогава прочетете този съвет до края....
Как да предпазим пармезана от изсъхване?Как да предпазим пармезана от изсъхване?
Parmigiano-Reggiano или пармезан е италианско твърдо, гранулирано сирене....
От какво мляко се прави пармезанът?От какво мляко се прави пармезанът?
Както вече беше подчертано, млякото за пармезана не се подлага на термична обработка на пастьоризация и следователно се трансформира сурово, за да...
Пармезанът с какво може да бъде заменен?Пармезанът с какво може да бъде заменен?
Може да се използва както на прах, така и на фини люспи. Идеално си пасва с плодове като круша, ябълка,смокини, праскови и киви....
Здравословни рецепти с картофиЗдравословни рецепти с картофи
Пармезанът се смесва с индийското орехче, магданозът и солта. Картофите се овалват в сместа с пармезана....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: