Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пармезан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Пармезанът често се използва за добавка към спагети, ризото, различни видове супи, салати....

Поръсете с фино настърган пармезан или със семена по избор. Аз направих и от двете. Едната половина със семена, другата с пармезан....

В блендер слагаме сухия хляб със солта, пипера настъргания пармезан (по-голямо количество), чесън на прах и крекерите....

Завършете с настърган пармезан и кашкавал.
Изпечете в загрята фурна за около 10 минути.
Патладжаните с пармезан и кашкавал са много вкусни....

В друг съд се смесват настъргания на ситно пармезан и ригана.
От тестото се оформят топки....

Върху кората се маже от маслото и слагаме от предварително приготвена смес от настърган пармезан, натрошено сирене и моцарела, разбъркани с яйцата...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: