Пастет от Черен Телешки Дроб

Прегледай всички 43 кулинарни идеи за пастет от черен телешки дроб в Готвач.бг.
Пастет от черен дробПастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук. Залива се с 1/3 чаша вода и се...
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
Нарежете праза, морковите и лука изсипете ги в тиган залейте с вода и задушете за 10 мин. През това време нарежете свинския дроб на дребни...
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
5
Почистете дроба от ципите и кръвоносните съдове, нарежете го на филийки и го сварете в леко подсолена вода. Смелете черния дроб в...
Пастет от свински черен дроб с плодовеПастет от свински черен дроб с плодове
Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...
Пастет от черен дроб в бурканиПастет от черен дроб в буркани
консерванти и може да го загубите, ако не се изяде и стои дълго време отворен! Този пастет от черен дроб в бурканчета е много полезен за хора с...
Свински пастет от дробСвински пастет от дроб
1
избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....
Пастет от гъши дробПастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво. Морковите се...
Пастет с червен хайверПастет с червен хайвер
4
копъра и го нарязваме на много дребно. Нужно ни е 1 с.л нарязан копър. Подправяме на сол и черен пипер на вкус. Объркваме всичко добре...
Шведски пастет от дробШведски пастет от дроб
Нарежете почистения дроб на по-големи парчета и го смелете със сланината в машинка за месо. Изпържете нарязания на ситно лук в масло до...
Пастет от пилешки дробПастет от пилешки дроб
, добавете хляба с прясното мляко, магданоза, мащерката, яйчения жълтък, брендито, сол и черен пипер на вкус и пасирайте до получаването на...
Пастет от червено цвеклоПастет от червено цвекло
Цвеклото се измива, обелва и нарязва. Сварява се в подсолена вода и се отцежда. Пасира се и се добавят млякото, кимионът и лимоновият сок...
Пастет от червени чушкиПастет от червени чушки
хубаво се натрошава и сиренето. Пасира се отново за около 2-3 минути. Накрая се добавя олиото и се разбърква. Пастетът може да се яде...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 2
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: