Цяло печено агне

Цяло печено агне

0

, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. За...

1

Печено Агне с Магданоз

Прегледай всички 18 избрани предложения относно печено агне с магданоз в Готвач.бг.
Печено агне по добруджански

Печено агне по добруджански

сгорещеното олио прибавяме нарязания на ситно лук, измития и почистен булгур, дреболиите, червения пипер, джоджена и магданоза, нарязани на ситно...

Агне печено в трап

Агне печено в трап

клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...

Печено гергьовденско агне

Печено гергьовденско агне

2

Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...

Гергьовско пълнено печено агне

Гергьовско пълнено печено агне

дъното на която слагаме клонки джоджен и магданоз. Налива се вода - около 1 - 1, 500 литъра. Агнето се пече час и половина на 250 градуса и...

Цяло агне печено във фурна

Цяло агне печено във фурна

. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала. Фолиото се маха и се допича до хрупкава коричка около 15 минути....

Пълнено печено агне за Великден

Пълнено печено агне за Великден

, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...

Печено агне на бавен огън

Печено агне на бавен огън

пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го...

Печено агне с плънка от зелен лук

Печено агне с плънка от зелен лук

Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер. Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и...

Бавно печено агне с натурален вкус

Бавно печено агне с натурален вкус

5

желаете, може да обелите половин килограм картофи, нарежете ги и ги добавете към бавно печеното агне 40-50 мин преди края на печенето....

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

пипер и го печем първоначално в силна, а в последствие в умерена фурна. По време на печенето го обръщаме и го заливаме със соса, който се отделя в тавата....

Пълнено печено агне с пресни картофи

Пълнено печено агне с пресни картофи

часа, като от време на време поливаме със соса от печенето. Половин час преди да извадим ястието нареждаме около агнето пресните картофи и доливаме малко от бульона от варенето на дреболиите....

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: