Печено Агне с Магданоз

Прегледай всички 19 избрани предложения относно печено агне с магданоз в Готвач.бг.
Агне печено в трапАгне печено в трап
клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...
Печено агне с оризПечено агне с ориз
. Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....
Бавно печено пълнено агнеБавно печено пълнено агне
часа. По време на печенето от време на време се следи за количеството на водата в тавата и се долива по малко. Накрая на печенето агнето...
Гергьовско пълнено печено агнеГергьовско пълнено печено агне
дъното на която слагаме клонки джоджен и магданоз. Налива се вода - около 1 - 1, 500 литъра. Агнето се пече час и половина на 250 градуса и...
Печено гергьовденско агнеПечено гергьовденско агне
2
Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...
Цяло печено агнеЦяло печено агне
, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. За...
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
сгорещеното олио прибавяме нарязания на ситно лук, измития и почистен булгур, дреболиите, червения пипер, джоджена и магданоза, нарязани на ситно...
Цяло печено агне в пещЦяло печено агне в пещ
яйце. Добре подхожда червено вино на така приготвеното цяло печено агне в пещ....
Пълнено печено агне за ВеликденПълнено печено агне за Великден
, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...
Печено агне на бавен огънПечено агне на бавен огън
пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го...
Цяло агне печено във фурнаЦяло агне печено във фурна
. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала. Фолиото се маха и се допича до хрупкава коричка около 15 минути....
Пълнено печено агне с пресни картофиПълнено печено агне с пресни картофи
часа, като от време на време поливаме със соса от печенето. Половин час преди да извадим ястието нареждаме около агнето пресните картофи и доливаме малко от бульона от варенето на дреболиите....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: