Пуешки Медальон

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно пуешки медальон в Готвач.бг.
Пуешки медальони в разкошен сосПуешки медальони в разкошен сосВ тиган загрейте олиото и запържете предварително посолените и поръсени с розмарин пуешки филенца до златиста коричка....
Будапещенски медальонБудапещенски медальонЗагрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук, докато не стане прозрачен. Добавете червен пипер на вкус, говеждите кости и вода, колкото...
Брюкселски медальонБрюкселски медальонЧерният дроб се нарязва на едри парчета, овалва се в брашно, яйце и галета и се изпържва от двете страни. Целината се сварява и се нарязва на...
Пилешки медальонПилешки медальонОт пилешкото филе оформете тънки пържоли. Върху всяка сложете парче кашкавал и завийте хубаво на топки. Оваляйте ги в брашното (1/2 ч.ч) и изпържете...
Ягодови медальониЯгодови медальони
Разбиваме маслото и захарта до пухкав крем. Добавяме постепенно при непрекъснато разбиване жълтъка, две от яйцата, брашното и лимоновия сок. Започваме...
Свински медальон с гъбиСвински медальон с гъбиПарчетата месо се потупват с пръсти, за да добият формата на медальони, и се овкусяват със сол и черен пипер....
Медальони от патладжаниМедальони от патладжаниВърху всеки медальон слагаме от доматения сос и поръсваме с настърган кашкавал.Връщаме отново във фурната и запичаме докато кашкавалът се разтопи....
Пуешки шницелиПуешки шницелиПоднесете веднага пуешките шницели, докато са топли, по желание гарнирани с картофена салата....
Пуешки руладиниПуешки руладиниАко е останала от маринатата, добре намажете пуешките руладини и отгоре. Сложете ги да се пека в умерено загряна фурна за около 40-45 минути....
Телешки медальон с гъши дробТелешки медальон с гъши дробНарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете....
Медальони от свинско бонфилеМедальони от свинско бонфилеИзмийте месото и го нарежете на медальони. Поръсете със сол и черен пипер....
Телешки Медальони на ФурнаТелешки Медальони на ФурнаИзмийте и подсушете добре месото. Загрейте фурната на 200 градуса. Сгорещете на силен огън тиган с незалепващо покритие и със силиконова четка...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: