Пуешки Медальон

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно пуешки медальон в Готвач.бг.
Пуешки медальони в разкошен сос
Пуешки медальони в разкошен сос
. В тиган загрейте олиото и запържете предварително посолените и поръсени с розмарин пуешки филенца до златиста коричка. Намалете...
Брюкселски медальон
Брюкселски медальон
2
Черният дроб се нарязва на едри парчета, овалва се в брашно, яйце и галета и се изпържва от двете страни. Целината се сварява и се нарязва на...
Пилешки медальон
Пилешки медальон
От пилешкото филе оформете тънки пържоли. Върху всяка сложете парче кашкавал и завийте хубаво на топки. Оваляйте ги в брашното (1/2 ч.ч) и...
Будапещенски медальон
Будапещенски медальон
Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук, докато не стане прозрачен. Добавете червен пипер на вкус, говеждите кости и вода...
Свински медальон с гъби
Свински медальон с гъби
месо се потупват с пръсти, за да добият формата на медальони, и се овкусяват със сол и черен пипер. Поставят се в тиган с малко зехтин да се...
Ягодови медальони
Ягодови медальони
Разбиваме маслото и захарта до пухкав крем. Добавяме постепенно при непрекъснато разбиване жълтъка, две от яйцата, брашното и лимоновия сок...
Телешки Медальони на Фурна
Телешки Медальони на Фурна
Измийте и подсушете добре месото. Загрейте фурната на 200 градуса. Сгорещете на силен огън тиган с незалепващо покритие и със силиконова...
Телешки медальон с гъши дроб
Телешки медальон с гъши дроб
Нарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете. Разбийте на водна баня жълтъците...
Свински медальони на пара
Свински медальони на пара
Измивате ориза, заливате го с 400 мл вода, посолявате и го кипвате. Варите го 20 минути . Измивате, подсушавате, изчиствате месото от сланината и...
Медальони от патладжани
Медальони от патладжани
. Отстраняваме готовия сос от котлона и поръсваме с пресен босилек. Върху всеки медальон слагаме от доматения сос и поръсваме с настърган ...
Медальони от червено цвекло
Медальони от червено цвекло
Измиваме цвеклото, изпичаме го, обелваме го и го нарязваме на кръгчета. В купа разбиваме яйцата и прибавяме млякото и брашното, сместа трябва...
Телешки медальони със спанак
Телешки медальони със спанак
, захарта, солта, лимоновият сок и всичко се загрява на бавен огън, без да кипва. Ястието се сервира, като в чиниите се налива от соса и в средата се ...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: