Пържено Филе от Акула

Прегледай всички 35 кулинарни идеи за пържено филе от акула в Готвач.бг.
Пържено Филе от Акула на Тиган
Пържено Филе от Акула на Тиган
брашно в чиния и оваляйте парче по парче филето от акула. Загрейте олио в дълбок тиган, сложете да се пържат, като обръщате и наблюдавате да са...
Пържени котлети от акула
Пържени котлети от акула
След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...
Филе от акула във фолио
Филе от акула във фолио
Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът. Подсушаваме с кухненска хартия, посоляваме и подправяме ...
Филе от акула на фурна
Филе от акула на фурна
В тавичка застиламе хартия за печене и намазваме с малко зехтин. Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин. Поставяме го в...
Вкусно панирано филе от акула
Вкусно панирано филе от акула
1
Нарязваме си на парчета филето от акула. Овкусяваме го леко със сол и черен пипер и го оставяме на решетка или гевгир да се отцеди хубаво...
Филе от акула с руски сос
Филе от акула с руски сос
1
се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово. След това се отделят...
Акула пане
Акула пане
1
Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
рибното филе, ден преди да го поднасяте. За маринатата смесете лимоновия сок, дафиновите листа, ригана, червения пипер, сол и винен оцет...
Акула в белтък
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...
Акула по марсилски
Акула по марсилски
запечените филии хляб. Сосът се вари до сгъстяване и преди сервиране с него се залива рибата....
Акула на шайби
Акула на шайби
Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...
Акула в лимон и магданоз
Акула в лимон и магданоз
. През това време сгряваме олио за пържене. Панираме всички парчета и ги пържим в горещото олио от двете страни. След като ги изпържим ги...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: